cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolniška za nego otroka

clock-img

03.02.2008, 12:54

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Živjo,

mi smo šli letos septembra v vrtec z 2 leti.  Od oktobra sem vsak mesec en teden na bolniški. Nimam pa nobenega varstva razen da gre mož na bolniško, babice in dedki še vsi delajo. Kako ste kaj ve na bolniški, vam v službi kaj težijo? se vam to zdi veliko, da je otrok enkrat na mesec po teden bolan?

Uživajte maximalno in lep začetek naslednjega tedna,user posted image

mia

clock-img

03.02.2008, 13:54

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pri nas nikdar ne težijo, poveš lepo šefu, da boš doma, ker je otrok doma bolan. V tem bodi samozavestna. konec koncev bo to trajalo eno leto, drugo leto bo bolje.

clock-img

03.02.2008, 15:06

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

MIAAA30: Marskej ti lahko vržejo pod nos...ampak se ne sekiraj. Ti lepo poskrb za user posted image , to obdobje itak pol mine...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

03.02.2008, 18:12

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ne sekiraj se to bo letos, drugo leto bo bolje.Jaz imam h sreči babi, vendar sem sama letos veliko bolnaTo je to, bodo že preživeli.

clock-img

03.02.2008, 18:55

clock-img

noe

pencil-img

982

Pa tud oni so imeli otroke, ki so verjetno bili kdaj bolani. Men je bilo tud od začetka mal zoprno povedat in reči, da me ne bo. Zdej pa se sploh ne sekiram več in če je bolan pol meni in pika.
Je pa sodelavcu  rekel nadrejeni , da mu naj mal prej pove, kdaj misli it na očetovski dopust, da bo lažje dobil zamenjavo, vsaj kak dan.On je seveda že prej povedu, da z dnem ko bo žena rodila. Še danes se semejemo na ta računuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem