writing-img

Bombažne pleničke po 1. letu

clock-img

03.12.2005, 21:15

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Žal nimamo sušilca, tako da so pleničke trde, pa vse skrčene in škodilačko že tiščijo, tiste na ježke jo pa tudi obribajo, da ima zelo rdečo kožo... Tudi če dodam mehčalec, ni bistveno boljše...user posted image
Ima katera podobne izkušnje? Škoda bi mi bilo, da bi jih zdaj opustila, ko se po malem uči lulati na kahlico...

clock-img

03.12.2005, 22:24

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Morda boš morala nabaviti nove. Nimam pojma, ker uporabljamo pamperske.
Kaj ž hodi na kahlo, ker naš gre ampak nič ne pusti noter...user posted image

LP

clock-img

04.12.2005, 10:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

HuAnita, po moje ni druge, kot da jih tu in tam posušiš v sušilcu. Moj ti je kadarkoli na voljo.

clock-img

05.12.2005, 15:22

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Mi še vedno uporabljamo iste.Res pa je, da imamo sušilec kateri jih še toliko bolj uniči. Tako, da so že čisto, čisto boge. Vem kako izgledajo brez sušilca, tako da te čisto razumem. Ne vem kako bi rešila težavo.

user posted image

clock-img

06.12.2005, 11:03

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Tiste,ki imate bombažne plenice in otroke v vrtcu,a jih tam previjajo v plastične,a prinesete svoje bombažne?

Lp,M

clock-img

06.12.2005, 12:12

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Pri nas smo uporabljali kar Pampers - pull ups. So se še najbolj obnesle. Verjetno ti bo vseeno ceneje nabaviti paket teh kot pa kupiti sušilca. Drugače pa sem potem kar hitro šla na spodnje hlačke. Bilo je par nesreč, ampak sta se hitreje odvadila kot pa če bi bila v plenicah.

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

clock-img

06.12.2005, 22:11

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Hja, ne vem, kako bi šlo pri nas brez mehčalca. Jaz ga uporabljam, pa na srečo večjih težav s kožo nima. So pa meni veliko bolj všeč te na pritiskače, so bolj trpežne. tiste na ježka so že dosti bolj zdelane. Mi kombiniramo, doma bombaž, pri babici pa papirnate in se kar obnese. sicer pa tudi Samo že hodi na kahlico in vsaj enkrat na dan naredi kupček, lula pa skoraj vedno. user posted image

LP

Pi-kica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem