writing-img

Bombažne spodnje hlačke za odvajanje otroka od pleničk

clock-img

13.05.2006, 11:20

clock-img

Anonimen

Zanima me, če je že katera poskusila z bombažnimi spodnjimi hlačkami od štorklje za odvajanje otroka od pleničk. Razmišljam, da bi jih kupila, samo ne vem, če so pa tako zelo drage...

Kopiram iz Štorklje:

user posted image

Vpojne hlačke so udobne in mehke hlačke, izdelane iz 100% bombaža in podložene s frotirjem. Med plasti je vložen poliuretanski laminat, ki zadrži mokroto in omogoča dihanje kože.
Hlačke so podložene z vpojnim vložkom, ki zadrži manjše "nesreče", niso pa namenjene uporabi namesto pleničke.
Hlačke so pralne na 60°C.

Šifra izdelka:
Cena:
3.500 SIT

clock-img

14.05.2006, 10:24

clock-img

Anonimen

Da še to dodam: v Arielu imajo bombažne hlačke po 1.990 SIT. Skoraj sem jih kupila, pa mi je kolegica povedala, da so čisto iste, kot navadne spodnje hlačke - vse teče mimo, po nogicah in lužica prav tako nastane, kot pri navadnih spodnjicah. Tako da sem si premislila. Vseeno bi pa bila vesela, če bi katera kaj napisala o svojih izkušnjah!

clock-img

16.05.2006, 14:23

clock-img

niki5

pencil-img

1902

To pa tudi mene zanima! A res ni nobene z izkušnjami user posted image

Skutica občutek imam, da so mogoče primerne v teh primerih, ko otroka prime lulat in mu malo uide, preden uspeš do wc-ja in da to uspejo zadržati, da kaj več pa ne. V običajnih bi verjetno bile hlačke bolj mokre, tukaj pa zaradi večje podloge ni tako hudo.. Ampak to so samo moja ugibanjauser posted image

clock-img

16.05.2006, 15:18

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hmmm...kaj pa vem...prala boš ko nora. In po moje ni neke finte...sej če vse zadrži in ni občutka mokrote je to isto kot plenica. Samo menjavat in prat jih je treba.

Jaz se sicer še ne ubadam z odvajanjem, ker Neja kahle niti ne pogleda....ampak po moje je največ to, da jim ni všeč občutek mokrote na gatah, pa malo premislijo preden lulajouser posted image user posted image user posted image  Ne vemuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem