cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Boraks glicerol globule???

clock-img

18.01.2007, 23:03

clock-img

Anonimen

A pozna katera te vložke za v nožnico? Namreč meni jih je predpisal G, zaradi vnetja.  Ampak me je v lekarni prav skeptično naredila farmacevtka.
Ima katera izkušnje s tem zdravilom?

clock-img

19.01.2007, 07:41

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

ja, veliko nosecnic jih uporablja in so dovoljene tudi v prvem trimesecju. Jaz sem jih tudi.

clock-img

19.01.2007, 07:41

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

A to misliš boraksove svečke? Nekaj podobnega sem jaz uporabljala - na škatli piše natri pa še nekaj. Nekaj pomagajo, so pa malce neprijetne, ker je to želejasto in ti potem sredi noči vse steče ven. Ta prvič, ko sem to uporabljala, nisem vedela in sem se potem sredi noči zbudila in me je kar panika, a mi je voda odtekla ali sem se pa polulalauser posted image . No, zdaj vem, da je treba dati kar pravi vložek na hlačke, če hočeš ostati suh. Se pa dobi te svečke proti vnetjem, torej še preden je hujše vnetje, ko dobiš canesten, ki je pa na recept. Pri meni glede tega ni noben farmacevt kompliciral. Sem pa uporabljala to že v prvi nosečnosti, pa potem tudi, ko nisem bila noseča.

Če ti je G predpisal, je že vedel zakaj.

clock-img

20.01.2007, 10:44

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz sem jih tudi uporabljala. Ker ni bilo tako nujno sem sicer počakala do 12. tedna (ziher je ziher user posted image ), ampak jih lahko uporabljaš tudi prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem