writing-img

Bourjois kozmetika

clock-img

14.04.2008, 19:39

clock-img

maša*

pencil-img

333

Jo katera uporablja? Je koliko-toliko kvalitetna (glede na to da jo imajo v Douglasu, kjer imajo malo boljše znamke mak-upa).

Me zanima predvsem glede barvic za oči in maskar, če so vredu, da se ne pacajo pato, ker trenutno izbiram med Artdecovo maskaro in to od Bourjois-a.

hvala. user posted image

clock-img

14.04.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

jst uporabljam, je dobra kozmetika, za maskare sicer ne vem, imam pa puder in glos in sem zadovoljna.

clock-img

14.04.2008, 19:52

clock-img

Anonimen

Jst imam  Bourjois maskaro in pa rdečilo za lička in sem  ful ful zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maskara je  ful fajna, jst sem vzela v rjavi barvi in je ful naravna,pa zelo lepo podaljša trepalnice in kar mi je najbolj pomembno ni waterproof in se z vodo lepo spere. Rdečilo je pa tud super, je zelo dolgo časa obstojnouser posted image .

Imam kar precej maskar ampak mi ta zelo odgovarjauser posted image

Sem si pa včeraj kupila od L'oreala ta novo maskaro za podaljšanje trepalnic, me prov zanima kako se bo obneslauser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 14.4.2008 19:54:46 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem