writing-img

Bradavice

clock-img

22.11.2007, 18:00

clock-img

Anonimen

Ojla.

Včeraj sta bili na obisku dve prijateljici obe z dojenčki. Sama sem v 23 tednu nosečnosti. Zelo me je presenetila velikost bradavic, ko sta dojili. Mislim ej, ta pravi cuclji. Pa me je začelo skrbeti, ker imam sama št. moderca 75 b tud bradavic nimam glih ne vem kako velikih, če bom sploh lahko dojila. Prsi so mi sicer malo narasle v nosečnosti ampak ne baš nešto. In zdaj sploh ne morem pozabit na tiste cuclje in pol pogledam svoje user posted image user posted image user posted image . Prvič sem noseča zato res ne vem kako to gre. Ali ti zize oz. bradavice še kaj narastejo do konca nosečnosti oz. po porodu.? Bom mela ta prave dude za mojga dojenčka? user posted image user posted image user posted image  Help

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.11.2007 20:03:47 >

clock-img

22.11.2007, 18:03

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Se ne sekiraj ti bo že otrok raztegnil bradaviceuser posted image
ne resno,ne sekiraj se,rajši uživajuser posted image

clock-img

22.11.2007, 18:08

clock-img

san

pencil-img

4176

jst jih tudi nimam - velikih bradavic namreč, št. modrca pa toliko kot ti, pa sem oba otroka zelo dolgo dojila. tako da, ne obremenjuj se s temuser posted image

clock-img

22.11.2007, 18:14

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Velikost prs nima vpliva na količino mleka. Sama sem med nosečnostjo šla na št. modrca 85G user posted image (iz 75C), pa sem se prav trudla za vsako kapljo mleka. Kolegica ki je imela manjše prsi  (75b-c) pa je bila dobesedno hodeča mlekarnauser posted image

clock-img

22.11.2007, 18:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

Se ne sekiraj ti bo že otrok raztegnil bradaviceuser posted image

Pa še res je! Škoda sekiranja, ker bo user posted image  že naredil svoje.

clock-img

22.11.2007, 19:10

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Joj nikar se ne sekiraj, jaz sem ena tistih ki sem zgoraj precej obdarjena, pa niti kapljice mleka , od rojstva smo na adaptiranem mleku, moja kolegica pa ima 2 grahka pa kar teče iz nje.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

22.11.2007, 19:29

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Sicer še tud js nimam izkušenj z dojenjem, ker je to moja prva (uspešna) nosečnost, ampak sem glih zadnjič govorila s sodelavko, ki je lani rodila. Košarice ima 80C, med nosečnostjo je imela sploh ogromne, pa tud bradavice je rekla, da ma zelo velike. Pa kljub temu mleka ni imela, ko pa so se ji vnele bradavice, je imela baje probleme z nastavki, ker je lažje z njimi če imaš manjše bradavice. Težko je, če imaš vdrte, če so pa normalno zunaj pa mislim, da ni problem niti za tiste, ki imamo majhne.
Ne sekiraj se zaradi tega...tud če ne bi šlo, boš takrat iskala rešitve, zdej pa uživaj v nosečnosti user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

23.11.2007, 08:00

clock-img

anju

pencil-img

2573

dojenček prime tak "cucelj" kot ga dobi. ko (in to je hitro) se bo navadil na tvoje bradavice ne bo hotel drugih!

clock-img

23.11.2007, 08:31

clock-img

Anonimen

Ne sekiraj se tudi jaz imam bolj male prsi (80 b) in bradavice, pa brez problema dojim.
Velikost prsi nama veze s količino mleka.
Ko dojenček sesa pa ne zagrabi samo bradavice ampak tudi kolobar okrog nje, tako da je vseeno če je bradavica mala.
Pa tvoje dude so najboljše za tvojega user posted image .

clock-img

23.11.2007, 10:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Zakaj nisi vprašala prijateljici, kakšne prsi sta imeli pred user posted image ? Najbrž tudi ne take cuclje. user posted image
Vse se raztegne, otroček si oblikuje svoj cucelj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem