writing-img

Brce???

clock-img

03.08.2008, 16:02

clock-img

pufka

pencil-img

155

Pozdravljene,

mene pa zanima kako je z brcami pri samem koncu. Rok imam danes pa še mali kr veselo. Je nujno da se pri samem koncu čisto umiri ali ne? Nimam nobenega filinga da bom kmalu šlauser posted image

clock-img

03.08.2008, 18:17

clock-img

sandra123

pencil-img

1621

V prvi nos. je moja princeska brcala še na porodni mizi, tako, da ne pričakuj, da se bo tvoj user posted image umiril....Zdaj počasi pričakujem rojstvo svojih user posted image user posted image , ki sta še vedno tako aktivna, da joj....Jaz osebno menim, da nimaš kaj skrbeti glede tega....mene bi bolj zaskrbelo, če bi se otročka naenkrat umirila...

Lp, Sandra

clock-img

03.08.2008, 19:42

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: pufka

Pozdravljene,

mene pa zanima kako je z brcami pri samem koncu. Rok imam danes pa še mali kr veselo. Je nujno da se pri samem koncu čisto umiri ali ne? Nimam nobenega filinga da bom kmalu šlauser posted image

Moraš ga čutit. To je vse kar je pomembno. Če pa bolj brca pa to ni razlog za paniko, prej bi bil razlog za paniko, če bi bilo nasprotno.

Pa čimlažji porod ti želim in zdravega dojenčka. user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2008, 20:37

clock-img

Anonimen

Moja user posted image  se ni nič umirila pred porodom.

clock-img

03.08.2008, 21:20

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja se tudi ni nič umirila. Še na porodni je brcala kot da bi imela plesne vaje.user posted image

clock-img

04.08.2008, 13:24

clock-img

pufka

pencil-img

155

Ja, sa bi meni blo čudno da bi se umiril ker je res full aktivenuser posted image
Ker rok vam je bil pa bolj približen? Rok od NS ali od zadnje menze?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem