writing-img

Breast success

clock-img

05.05.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

A je že kdo slišal za to? To naj bi bile neke kapsule, ki se jedo 3x na dan in s tem se ti povečajo prsi...je iz naravnih sestavin in v dveh mesecih, naj bi se obseg povečal za 1-2 številki...če je kdo kaj slišal o tem, bi prosila za informacije, ker je kolegica malo v dvomih, če to res deluje, bi pa rada poskusila...

LP

clock-img

05.05.2007, 19:03

clock-img

rija

pencil-img

15589

larifari za naivne babe....user posted image

...vox populi...

clock-img

05.05.2007, 19:07

clock-img

Anonimen

http://www.oprsje.com/

Tole je gledala...

LP

clock-img

05.05.2007, 19:08

clock-img

rija

pencil-img

15589

edino kar ti poveča joške, so hormoni ali kakšen Glumičić....dvomim pa, da so hormonske tablete legalno v prosti prodaji user posted image

btw: strani mi pa ne odpreuser posted image

...vox populi...

clock-img

05.05.2007, 19:12

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oprosti ampak.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svizec pa to......sej veš neuser posted image

clock-img

05.05.2007, 19:23

clock-img

Anonimen

Jaz ne nasedam takim reklamam.

clock-img

05.05.2007, 19:25

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Takle je pomojem Saška Lendero jedla, pa mal masaže pa je user posted image

clock-img

05.05.2007, 20:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

ker je kolegica malo v dvomih, če to res deluje

Zakaj le? user posted image  Ziher nuca, isto kot Lendero masaža.

< Sporočilo je popravil hothien -- 5.5.2007 20:35:24 >

clock-img

05.05.2007, 20:53

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ne verjamem, da deluje.

Če pa bo delovalo, pa sporočiuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

05.05.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

Ja, seveda.....pojutrišnjem user posted image  user posted image

clock-img

05.05.2007, 22:31

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Probaj pa poročaj.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.05.2007, 23:41

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ma če je zeliščno verjetno škodit ne sme, lahko da pa res nuca, je pa kar drago če ne bo nič pomagalo!

clock-img

06.05.2007, 08:05

clock-img

paris

pencil-img

1304

Če bi bilo to res, bi imele vse ženske joške do Koroške! user posted image user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

06.05.2007, 08:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: paris

Če bi bilo to res, bi imele vse ženske joške do Koroške! user posted image user posted image user posted image

To tudi jaz mislim...ma zdaj jo je pičlo (tip jo je pustil) in se je tetovirala, hoče imeti večje joške (res ima majhne, ampak s tem ga ne bo dobila nazaj)...

Jaz bi imela pa manjše, ker mi jih je škrat kar malo podaljšal v teh 7. mesecih dojenja...user posted image

Mogoče pomaga...itak se je odločila, da jih bo kupila...vam sporočim, če se ji bodo povečale...

LP

clock-img

06.05.2007, 08:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

To naj bi bile neke kapsule, ki se jedo 3x na dan in s tem se ti povečajo prsi...

user posted image

clock-img

06.05.2007, 08:32

clock-img

facka

pencil-img

789

Za te tablete sem jst enkrat klicala dobavitelja po telefonu in jih vprašala, če dobiš kupnino vrnjeno v primeru, da ne pomagajo? Pa mi ni glih jasno odgovorila, mislim, pa da ne vračajo. Zato sem ratala skeptična. Ker mislim, da je ena kura takrat prišla bivših 40.000 SIT, to pa ni malo dnarja. Barby, sporoči, če bo kaj uspeha

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

07.05.2007, 01:24

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Po sestavinah sodeč ima premalo aktivnih učinkovin (rastlinskih hormonov), da bi bil kakšen efekt, pa tudi če bi bil, bi se prsi slej ko prej povrnile v prvotno obliko (bi samo malo otekle, kot zaradi spremembe ravni hormonov tudi recimo telo pred menstruacijo ipd.)
Če pa bi bila vsebnost rastlinskih hormonov višja, bi ženska, ki bi to jemala, po vsej verjetnosti trpela hude migrene, po nekajmesečni uporabi pa bi se pojavilo morje popokanih kapilar (stegna, prsi, hrbet), kasneje morda krčne žile, možnost rakavih obolenj.
Takšen je riziko, če se igraš s kvazi hormoni.

clock-img

07.05.2007, 01:28

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Še to: 'rastlinski hormoni/estrogeni' povzročajo zastajanje vode v telesu in s tem posledično hitro kopičenje celulita oz. sala.
KUL !!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2007, 13:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Na drugih forumih sem brala o teh tabletah in razen tega da so vrgle punce keš stran, žal ni bilo učinka. Če bi pomagale bi bili kirurgi brez dela in če bi pomagala bi jih jaz že mela.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

07.05.2007, 18:24

clock-img

Anonimen

To pa naj ona sama presodi...jaz sem ji povedala, da se mi zdi, da to ni to, ampak ona trmoglavi...saj bo sama videla, kaj bo...učimo se na svojih napakah...vam pa sporočim, kaj se res zgodi, če jemlješ te tablete...samo upam, da ne bo hudo razočarana, ker je do sedaj bila že dovolj (glede vsega)...

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem