writing-img

Brezžični internet preko Mobitela, Simobila, T-2?!

clock-img

16.12.2008, 21:41

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

V kratkem se selimo v hiško, kjer ne bo mogoče imeti interneta preko telefonskega kabla, ne preko katerega drugega kabla (UTP al kako se že to reče?), optike ni ...

Skratka, edina varianta je, da nabaviva brezični internet preko enega iznmed mobilnih operaterjev. Cene in pogoje sva že naštudirala, zanima pa me še, kakšna je kvaliteta povezave; predvsem me zanima za T-2 in Simobil, Mobitel ima najbrž najboljšo pokritostuser posted image . Če ima kdo izkušnje, se priporočam za informacije. Thanx!

clock-img

16.12.2008, 22:08

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Za T2 lahko povem same pohvale.
če je že kdaj kaj bilo za popravit,smo sporočili in so vse takoj uredili,če s eje dalo,če ne pa v roku 24 ur

clock-img

16.12.2008, 22:16

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Hvala za hiter odgovor. Tudi mi imamo zdaj vse preko T2 (preko kabla) in zdaj res vse dela, kot je treba (prvo leto je bil pa obup). Mene samo skrbi za wireless, da je signal šibekuser posted image .

clock-img

16.12.2008, 22:26

clock-img

misa4

pencil-img

637

Jaz imam od Simobila nekaj mesecev in komaj čakam da ADSL priključiva, je full počasen če je slabo vreme pa ven mečeuser posted image .

clock-img

17.12.2008, 04:45

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz imam wireless preko Mobitela (neomejen prenos, naročnina 29€/mesec) in sem zaenkrat zadovoljna. Drugih pa ne poznam.

clock-img

17.12.2008, 05:44

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Prenos je odvisen od signala.. pozanimaj se pri ponudnikih kakšna hitrost na naslovu kamor se seliš.

clock-img

18.12.2008, 18:04

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Hvala za odgovore. Sej sem že spraševala pri ponudnikih, oni itak rečejo, da je ok, samo če je potem res, je pa drugo ...

clock-img

21.12.2008, 13:21

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Mi imamo preko Mobitela, pa je prav fajn.

clock-img

21.12.2008, 13:30

clock-img

Anonimen

jaz imam simobil za 17€/mesec neomejeno. za tisto, kar jaz rabim je ok, ker ne rabim stalno.

clock-img

23.12.2008, 13:52

clock-img

martita

pencil-img

734

kot so ti že rekli, vse je odvisno od signala na tvojem domu. pozanimaj se pri ponudnikih, katera povezava naj bi bila dosegljiva pri tebi doma (GPRS; EDGE; UMTS, HSDPA.......).

jaz imam imam mobitelov internet in je kul. ko sem ga vzela, sem imela povezavo samo prek GPRS oz. EDGE, a bolje kot nič. zdej so omeržje nadgradili tudi v našem koncu, tako da je bolje, še vedno pa ne tako dobro kot npr. v mestu.....a še enkrat bom ponovila, bolje kot nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni