writing-img

Brez

clock-img

15.09.2008, 13:28

clock-img

Anonimen

A ste poleti kdaj brez hlačk?Men se to zdi tak hot,če sem brez njih,samo v krilu, skozi mislim samo na sex in sem še bolj mokra.

clock-img

15.09.2008, 13:32

clock-img

Anonimen

Seveda! Včasih si tudi modrček "pozabim" obleči. In je vse tako hotkano user posted image .

clock-img

15.09.2008, 13:32

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ja pa kaj te je sram to pod nickom povedat? Jaz priznam, da sem kdaj, ja, doma, v krilu, pa brez gat. Je ful lušno, naokrog pa ravno ne hodim brez gat. Edino enkrat sem šla...zvečer, pa je blo lepo.

clock-img

15.09.2008, 13:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A ste poleti kdaj brez hlačk?Men se to zdi tak hot,če sem brez njih,samo v krilu, skozi mislim samo na sex in sem še bolj mokra.

A pol ti po nogi dol curja?

clock-img

15.09.2008, 13:41

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Moj user posted image je tudi čist zmešan, če sem brez..., jaz se pa tud počutim hot, hot, hot...,da je potem noruser posted image user posted image
Sam danes je pa tako mrzlo, da bi rabila zimske podložene z muckouser posted image .

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

clock-img

15.09.2008, 13:41

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz pa ne morem bit brez hlačk..je dovolj hot, če sem v tangicahuser posted image

clock-img

15.09.2008, 15:40

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ja. Takrat ko imam na sebi kopalke in se namakam v morju. Zunaj je tako hot in bolj se namakam, bolj sem mokra. user posted image

clock-img

15.09.2008, 18:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Sem. Doma ali na nudistični plaži itak, včasih pa tudi, če greva recimo v kino (mam pa takrat dolgo krilo, da ve to samo on in nihče druguser posted image ).
Brez modrca sem pa itak bila večinoma razen v službi - no, zdaj ga pa moram povsod nosit, ker tale E/F košarica ni primerna za sprejahanje brez modrca, čim greš malo hitreje, začne bolet...

Trenutno pa nič od tega in bo še nekaj časa tako, sicer je pa itak zima pred vrati in ne bom kaj dosti zamujalauser posted image .

clock-img

15.09.2008, 19:18

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

se zgodi včasih poleti na morju, ko imam na sebi kakšno oblekico user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 19:47

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

A pol ti po nogi dol curja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 17:00

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Jaz tudi sem v časi bez hlačk in je res kul.  Ko se drgne po hlačah zmer stoji kot policaj pred Ameriško ambasado. Strah ma pred teroristi.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem