writing-img

Brez koleščkov

clock-img

03.06.2008, 15:17

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Zanima me, kdaj ste svoje otroke začele učiti vožnjo kolesa brez pomožnih koleščkov? Koliko so bili stari in ali so sami izrazili željo? Ali ste potem vzeli enega dol in nato še drugega ali oba hkrati? In kako dolgo je trajalo, da so se naučili? Saj vem, da je vse odvisno od otroka do otroka, ampak vseeno me zanimajo vaše izkušnje. Hvala za odgovore!

clock-img

03.06.2008, 15:27

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Ko je bil star 4 leta in 3 mesece smo jih dali dol.
Bolj zato smo jih dali dol, ker smo se selili in je kolo sicer šlo v prikolico, vendar ne, če so bili gor koleščki.
Je poskusil se peljat tako, da sem ga jaz ali mož držala za sedež ( pod sedežem, ). Ker se ni znal takoj sam peljat, je bil užaljen in je pospravil kolo v delavnico. Pri 4,5 letih je spet poskusil in se v 2 dneh naučil vozit ( je pa ene 2 tedna še imel težave pri zavijanju ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

03.06.2008, 19:33

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Naš bo star 4 in se še ne vozi brez koleščkov. Niti še ne kaže neke posebne sposobnosti, da bi to zmogel. Še vedno se lovi na kolesa. Poleg tega ima novo kolo in z nogami težje doseže tla tako da se niti ustavit ne more varno.
Če meniš da zmore, poskusite. Kolesa ji še vedno lahko date nazaj gor če ne bo šlo.user posted image

clock-img

03.06.2008, 22:14

clock-img

2XXL

pencil-img

50

clock-img

04.06.2008, 09:06

clock-img

honey

pencil-img

2567

Midva sva razmišljala, da bova našemu letos (aprila je bil 3 leta) snela pomožna kolesca. Ker mali je že tak divjak, da je nevarno, ko zavije na hitro, da ga spodnese, ker se pelje samo po levem ali desnem kolescu, guma je v luftu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem