writing-img

Brezplačna sterilizacija/kastracija brezdomnih mačk

clock-img

29.09.2006, 13:06

clock-img

Shania

pencil-img

558

PONOVNO!
Brezplačna kastracija/sterilizacija Lj. brezdomnim - prostoživečih mačk bo potekala v oktobru v ZAVETIŠČU GMAJNICE

- Gmajnice 30, 1000 Ljubljana
- Tel: 01 256 0279
- http://www.ljubljana.si/si/mescani/zavetisce_za_zivali

Za več info. pokličite na tel, lahko si izposodite tudi živolovke- kletke kjer se nastavi hrana, kamor se potem muce ulovi, če so divje in se ne dajo uloviti.

Če imate/hranite mucke, ki so drugače prostoživeče, je najmanj kar lahko storite vsaj to, da jih odpeljete na sterilizacijo/kastracijo. Le tako, lahko pomagamo k zmanjšanju prevelikega števila prostoživečih muc, širjenju bolezni med njimi itd.

lp,
Shania

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.10.2006 11:43:07 >

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

29.09.2006, 17:15

clock-img

Anonimen

Sem že sprintala in podčrtala in bom prilepila spodaj na oglasno desko. Ker je okoli stolpnice ene 5 mačk sigurno, ki jih trenutno hranijo stare mame in mi grejo tile mačkoni že prav na živce. Vprašanje, kolk jih bo šele spomladiuser posted image

clock-img

15.11.2006, 19:50

clock-img

perzijka

pencil-img

14

Akcija se nadaljuje vsak torek, v zavetišču Gmajnice, se morate predhodno naročiti na poseg.
Drugače pa je ponavadi starim mamam potrebno pomagati, obrnite se na zavetišče ali dzzz Ljubljana za pomoč pri lovljenju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem