cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Brezposelnost, kredit, borza....

clock-img

14.04.2012, 21:59

clock-img

Anonimen1

pencil-img

18

Zanima me, hipotetično pa tudi povsem realno, možno.Zgubim službo, par mesecev sem potem upravičena do nadomestila z borze. Kaj pa potem? Imamo dom, ki pa še ni naš, kredit še lepo število let se obeta. Če grem na borzo bi sploh kaj dobila ali bi se morala odpovedati nepremičnini, na katero pa je vpisana banka.?Bi me res država pustila dobesedno crkniti?

clock-img

14.04.2012, 22:01

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Če imate v družini (družina ste ti, partner in otrok) še kakšen drug dohodek (recimo partnerjevo plačo, pa četudi je ta minimalna), potem do DSP nisi niti upravičena. Če bi pa že bila, pa to še ne pomeni, da bi se morala odpovedati nepremičnini, katero odplačuješ. Samo enkrat do smrti bi pač znesek prejeta DSP morala vrniti.

In ne - država te ne bi pustila crkniti. Samo prisilila bi te, da si sama najdeš drug vir dohodka. Crknila pa ne bi, saj bi, če bi bilo tako hudo, nepremičnino prodala ti sama.

clock-img

16.04.2012, 11:58

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Če ima mož vsaj kolikor toliko soliden dohodek, ne bi dobila niti evra socialne podpore. Govorim iz lastnih izkušenj. user posted image Ostanejo ti edino še otroške doklade.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem