writing-img

Brisača

clock-img

29.03.2006, 22:18

clock-img

PIAF

pencil-img

763

mene pa zanima ena butasta stvar. Danes smo imeli o tem debato. Koliko brisač ima pri vas vsak družinski član? Eno ali dve? Jaz sem navajena od doma, da imam za zg.del telesa eno in za sp.del telesa eno 50*100 cm. Moj mož pa ima eno veliko za celo telo in mu je prav smešno, kako jaz to ločujem.

kako pa imate vi?

clock-img

29.03.2006, 22:23

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi imamo vsak po eno malo(50x100) in vsak eno veliko, jaz imamo še eno brisačko za obraz(predvsem zaradi odstranjevanja make upa), potem se pa konča. Meni se tudi zdi smešno, ker mi pač nismo tako navajeni. Je pa to navada vsakega posameznika.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.03.2006, 22:31

clock-img

tt79

pencil-img

541

Midva mama pa eno skupi-taveliko. Pa eno malo za roke zram umivalnika!user posted image
Zakaj pa ločeno??user posted image

clock-img

29.03.2006, 22:42

clock-img

mila1

pencil-img

136

Oj PIAF!Nimas sam ti ta problem,tudi jaz imam partnera s katerim se venomer pričkama zaradi brisač.Jaz imam seveda eno za zg. del in eno za noge,a on vse skupaj.Pač so tako navajeni.user posted image Pa saj tu pa tam mu se rečem včasih pa tud sam vidi, da je tako boljse.Mogoče pa si bo dal rečt čez čas.user posted image

clock-img

29.03.2006, 23:04

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

vsak eno, velikost je odvisna od velikosti družinskega člana user posted image

ko se stuširam, se itak cela umijem, ne vem zakaj bi potrebovala za noge drugo user posted image

clock-img

30.03.2006, 09:07

clock-img

Anonimen

Mi imamo vsak svojo za tuširat, pa eno skupno za roke in obraz. No, to skupno imava bolj jaz in Tibor, mož se po moje večinoma kar v tisto svojo za tuširat briše.

clock-img

30.03.2006, 09:37

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: mila1

Jaz imam seveda eno za zg. del in eno za noge,a on vse skupaj.

Ima vsaj srednji del obrisan user posted image

Mi imamo veliko brisačo za po tuširanju in malo za roke in obraz.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

30.03.2006, 21:37

clock-img

rija

pencil-img

15589

Veliko po tuširanju, malo pri umivalniku in malo pri bideju.user posted image  Kot je že jana napisala: ko se stuširaš, si itak čist.

clock-img

31.03.2006, 13:43

clock-img

hati

pencil-img

603

Ja midva imava tudi ločeno. Vsak po eno veliko in eno normalno ( ker morem imet jaz za lase drugo) za tuširanje, potem vsak eno normalno na umivalniku, in vsak po eno malo pri bideju. Se vidi da sva še v dveh ne.user posted image user posted image  

clock-img

31.03.2006, 13:46

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mož ima ločeno,jaz pa ne.
Otroka pa imata vsak svojo malo večjo brisačo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

31.03.2006, 13:58

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Mi jih imamo skupaj ene 20 kom(smo trije). Samo  50*100 cm (ta male). Pa nimamo nič ločenih. Samo to mislim malo urediti, ker potem delamo takole: enkrat se obrišeš, daš brisačo prat (ker do naslednjega dne pozabiš s katero si se brisal). A  samo po eno brisačo ali dve imate? 

clock-img

31.03.2006, 14:29

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Midva mava brisače v kopalnici na kupu, vse so velikosti 50x100, tam si pač vsak vzame brisačo preden se gre tuširat, potem pa jo obesiva na radiator, vsake 2 dni jih pa prat vržem in jovo na novo. Za roke mava pa ta male brisače ob umivalniku obešene. Nimava pa vsak svojih brisač, tudi če se jaz ta drug dan v njegovo obrišem, ja bog pomagaj, kaj pa vem katero sem si včeraj vzela... kot so že ene rekle, po tuširanju si itak čist.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

02.04.2006, 22:48

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Vsak svojo veliko za tuširanje, skupno srednjo za obraz in jaz eno malo za intimne predele. :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

02.04.2006, 22:55

clock-img

Anonimen

Jst mam veliko za telo, eno navadno za glavo. Skupaj imamo pa tisto za roke.

clock-img

03.04.2006, 10:15

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Men to ločevanje med zgornjim in spodnjim delom ni šlo nikoli v glavo. Ne vem, a ko se stuširaš so noge, al pa lulika pa lulček kej bolj umazani od obraza user posted image  Ne vem no, kakor kdo, sam a pol se ti tud oralni seks gabi, če maš že brisačo ločeno?
Midva mava vsak svojo za tuširat, pa eno v kopalnici za roke umivat, eno pa na WCju za roke umivat.

clock-img

03.04.2006, 10:17

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Aja, ekstra brisačo za glavo zastopim, ker če imaš dolge lase je brisača sam od las že kar orenk mokra...vem iz lastnih izkušenj.

clock-img

03.04.2006, 10:36

clock-img

paris

pencil-img

1304

V kopalnici je omara, kjer je en kup brisač. Ko se greš tuširat si vzameš kolikor ti paše brisač, se obrišeš in brisače grejo v pranje. Nikoli se z isto brisačo ne obrišemo večkrat- tako smo navajeni. Jaz porabim 3 brisače naenkrat, eno za telo in dve za lase. Mojedva pa ponavadi po dve. Aja pri umivalniku visi brisača za roke, ki se menja na dva dni in je namenjena vsem.
Zdaj šele vidim, porkaš, zakaj imam zmeraj toliko brisač za prat!!??user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

03.04.2006, 11:57

clock-img

Anonimen

Imamo vsak svojo, pa eno skupno za roke.
Ker sem pa šparovna, jih porabljam, dokler niso že skoraj črne user posted image  Res, jaz svojo zamenjam, kadar si glavo umijem, ker je potem (od barve) vsa rdeča, ampak ne da bi vzela svežo, temveč jo vzamem od Ani, ker se mi zdi, da od nje sploh ne more bit umazana, njej pa dam svežo. V glavnem, jaz tko zakompliciram, da se mož niti pomatra ne, da bi razumel, zakaj pod njegovo brisačo binglajo najine v nekem čudnem zaporedju user posted image

clock-img

04.04.2006, 11:59

clock-img

copka

pencil-img

1117

za roke in obraz imava skupno, menjam pa jo ko se mi zazdi, da je cas, ali pa ravno perem take cunje.

Za tusirat imava pa samo eno,ker je moj vedno na treningih in fitnesu in se kar tam tusira, predno pa gre pa vedno vzame svezo(samo tako jih ful hitro zmanjka)user posted image . Ko pa nikamor ne gre, pa kar mojo pograbi, njemu je vseeno, meni pa je tudi Ok, ker je on itak bolj cist kot jaz.

Pa na WC-ju je ena za roke.

clock-img

04.04.2006, 11:59

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

evo, zdej pa se čist s kalbotom strinjam

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

04.04.2006, 17:45

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

ufff, jaz nimam tezav z deljenjem brisac user posted image ... imam veliko za tusirat in eno manjso za roke in obraz, za lase pa spet drugo

Mami, pika moja!

clock-img

06.04.2006, 07:40

clock-img

Anonimen

Midva imava vsak svojo za tuširat in eno skupno za roke. Tisto za tuširat uporabim tud za obraz ali intimne dele, potem gre pa itak v pranje.

clock-img

06.04.2006, 19:37

clock-img

Peter167

pencil-img

67

Vsak svojo veliko za tuširanje, pa eno manjšo skupno za roke.
Pa tudi za tuširanje me ne bi motilo, če bi žena uporabljala "mojo" brisačo. Včasih si jo namreč "sposodi". Samo kaj, ko ke pa potem mokra in sem samo še bolj moker, če se obrišem. Sicer pa ne bi bilo težav. Moja žena mi namreč ne smrdi!user posted image

clock-img

22.04.2006, 00:14

clock-img

Annny

pencil-img

4837

V kopalnici je omara, kjer je en kup brisač. Ko se greš tuširat si vzameš kolikor ti paše brisač, se obrišeš in brisače grejo v pranje. Nikoli se z isto brisačo ne obrišemo večkrat- tako smo navajeni.

Se podpišem tukajuser posted image

clock-img

23.04.2006, 14:26

clock-img

Anonimen

Mi imamo cel bataljon brisač vseh velikosti. Da bi imel vsak samo po dve, se mi zdi premalo. Mislim, da jih imamo najmanj 7 ali 8 na enega družinskega člana. OK, ampak to je pa tudi že po eni strani pretirano, a ne? Toliko več je za prat... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem