cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Brisače v apartmajih

clock-img

10.08.2005, 07:55

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ali v apartmajih (HR) pridejo brisače, al moraš svoje imet? Do zdaj smo večinoma v hotelih ali kampu letovali pa ne vem, kako je s tem v apartmajih.

Greva z motorjem dol, pa smo mal omejeni s prostorom za robo.

Rjuhe na postelji dobiš, ne.

clock-img

10.08.2005, 07:56

clock-img

Anonimen

Pri nas so tudi brisače, čeprav vedno še kup svojih vlečemo s sabo. Tudi rjuhe so, ja. Bi bilo pa mogoče dobro preveriti.

clock-img

10.08.2005, 07:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.08.2005, 08:40

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Ni bilo brisač in še dobro, da smo jih vzeli s sabo. Vedno vzamem okrog 10 kom, za vsak slučaj.
Letos pa ni bilo v kopalnici čisto nič razen ploščic, skreta in pokvarjenega tuša (ponujali so kao nadstandard.

clock-img

10.08.2005, 08:45

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

ne morem klicat, ker gremo na "slepo". nimamo nič rezervirano
gremo pa samo za podaljšan vikend. najboljš da vzamem še dodatne brisače za tuširanje. zihr je zihr

clock-img

10.08.2005, 08:52

clock-img

NinKa

pencil-img

946

V apatmajih s 4 zvzdicami (Plava Laguna) jih menjajo vsak dan, vključno s prtom, serveti,,..... V privatnih pa ...če sva šla na slepo, so bile ampak jih niso menjavali.

:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

10.08.2005, 09:04

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

vse smo imeli notr ;)

clock-img

10.08.2005, 09:14

clock-img

Anonimen

Mi smo vse imeli notri, sam sem kot običajno "za vsak slučaj" s seboj vzela še nekaj rezerve. Pa nismo nič rabili. So nam jih sproti prinašali.
Sicer pa-če greste na slepo...vprašaj direktno tam...ali pa kar prosi za brisače.:)-

clock-img

10.08.2005, 09:22

clock-img

Anonimen

Kokr jaz vem se mora za v apartma vse nest z seboj:brisače,rjuhe,prevleke za vzglavnik.
Celo toaletni papir:)-

clock-img

10.08.2005, 09:46

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Goya, mislim, da je najboljše vprašati. Mi jih imamo, menjujejo po potrebi. Vsepovsod pa ni tako in je treba celo rjuhe imeti svoje. Pozanimaj se!
Lp in lep dopust!

clock-img

10.08.2005, 10:31

clock-img

Anonimen

Pri nas (v vseh app-jih kar smo bli na Pagu) je posteljnina bila in brisače tudi (za vsakega ena in za roke), WC papirja ni blo (al pa sam 1 al pa 2), menjali so na en teden. Prt je pa plastičen:)- Ja, pa kuhinjske krpe tut dobiš (no, mi smo dobil še tepih za v kopalnico:))

lp,:fis:

clock-img

10.08.2005, 10:56

clock-img

Pikipoki

pencil-img

203

Jaz sem bila julija v Baški Vodi pa nama jih je gospa menjala - ko sva rekla, nama je dala nove. Tudi rjuhe nama je zamenjala po enem tednu (bila sva 14 dni), poleg tega pa nama je dajala še toaletni papir.

LP:rozica:

clock-img

10.08.2005, 13:01

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mi smo bili letos v Drveniku. Brisače menjane vsak dan, vsak dan pometeno, WC papir kolker ga hočeš. Tudi posteljnina je seveda bila. Smo pa imeli brisače s sabo, ker nismo pričakovali, da bodo tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem