writing-img

Britax je enako kot Roemer?

clock-img

29.05.2006, 09:38

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Dajte mi nekaj povedati. A je eno podjetje kupilo drugo? A je to ista zadeva. Namrec.. Roemer ima na svoji strani ime Britax-Roemer, ampak stran od sedeza Evolva pa je na Britax Childcare. Ce kupujes Britax sedez ga pa najdes v BabyCentru pod Roemer kategorijo..

A katera ve kako je s tem???

Gospa sem.

clock-img

29.05.2006, 10:33

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Mislm da je to tko kot Quinny in Maxi Cosi.Q delajo samo vozičke MC pa se je specijaliziral za avto sedeže.
A si ti tud ta avto sedež gledala?Men se zdi mal čip varianta.

clock-img

29.05.2006, 10:44

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

V zivo se ga nisem vidla. Sem pa nasla na Roemerjevi strani, da je Britax njihovo hcerinsko podjetje, karkoli ze to pomeni... user posted image user posted image Nimam pojma, moram ga it v zivo pogledat.

Gospa sem.

clock-img

29.05.2006, 10:59

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mislim, da je nekako tako, da je Romer kupil Britax oz. obratno, ne vem točno. To mi je vsaj trgovec povedal v Italiji pred enim letom...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

29.05.2006, 11:16

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

na nemški strani ima oba imena, glej link:  http://www.britax-roemer.de/ user posted image  Evolve pa na tej strani ni, sem že gledala user posted image  je pa sedež v najnovejšem Öamtc testu http://www.oemtc.at/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem