writing-img

Britta filtri

clock-img

29.12.2006, 09:08

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Sem že nekaj na to temo našla, ampak pravega odgovora pa še ne. Zato bi vas vprašala.

Včeraj sem kupila Brita Marela z najnovejšimi filtrirnimi sistemi maxtra. Filter ni stoječe visok, kot tisti classic, ampak je bolj položen.

No in jaz naredim vse po navodilih...sicer pa ni neka umetnost, ampak po filtriranju ima voda nekak okus. Sploh ga ne znam opisat, ampak ni takšna kot je iz pipe. Mož mi je potrdil, da njemu tut ta okus ni najbolj.

Sem se obrnila na Bogart, pa nisem še dobila odgovora.

A se je vam tudi to zgodilo?da ima voda okus, čeprav ga naj ne bi imela.?!user posted image

clock-img

29.12.2006, 09:42

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Pri nas je podobno. Voda pusti tak čuden "kovinski" priokus, ne vem no, meni je bljak.  Potem pijem kar iz pipe, malo cedevitke in je.

Zdi se mi, da so ti filtri in sploh ta britta dnar zvržen stran.
Pa filtrčki so ful dragi.

clock-img

29.12.2006, 11:45

clock-img

Anonimen

Nisem porajtala, je pa res, da navadne vode sploh ne pijemo, vedno kaka cedevita, čaji...

clock-img

29.12.2006, 12:24

clock-img

tt79

pencil-img

541

Po enem petem filtriranju bo OK!

clock-img

29.12.2006, 13:05

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pri nas ima voda vedno tak okus, ko zamenjam filter. Potem pa je ok.
Mi sploh več ne pijemo vode iz pipe in kamorkoli gremo vlačimo ta filter s sabo.

clock-img

29.12.2006, 20:26

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Hvala, ste me malo pomirile, ker sem bla že malo pred tem da jo pošle nazaj.

Podoben odgovor, da je ta "okus" sem dobila tut s strani slovenskega zastopnika in sicer v zelo podrobni obliki.

Bomo v naslednjih dneh malo povečali porabo...za druge namene, da se "zlufta" filter.

clock-img

29.12.2006, 20:49

clock-img

rija

pencil-img

15589

Mi imamo sicer klasik, pa tega nisem opazila.

A namakaš filter dovolj dolgo?

Jaz ga pustim kar čez noč....

...vox populi...

clock-img

03.01.2007, 12:31

clock-img

gianja

pencil-img

4

rija kakšno namakanje? Jaz sem dobila filter za božička tako, da me je čakal že skupaj naret. Moj filter se ni nič namakal, navodil pa tudi nisem dobila. Prosim povej mi kaj več o namakanju filtra.
lp

clock-img

03.01.2007, 21:21

clock-img

*biba*

pencil-img

79

gianja, ja vsak nov filter ki ga začneš uporabljati je potrbno namočiti in pretresti v vodi, nato nastaviš filter in spustiš skoz 2x vodo in šele tretja voda je za pit.

clock-img

03.01.2007, 21:38

clock-img

POKPOK

pencil-img

143

Tudi če filter namočiš, pretreseš, 2 x zliješ vodo stran (jaz po rožah), ima v začetku drugačen, kovinski okus. Nič ni narobe. Po dveh letih pitja te vode smo še vsi ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem