writing-img

Bromergona ni več

clock-img

19.06.2008, 21:59

clock-img

anja31

pencil-img

110

Punce, a ste slišale, da se bromergona ne da več dobit v naših lekarnah? V soboto sem šla z receptom v lekarno in ga ni več na zalogi??

A mogoče katera ve kaj več (tiste, ki imate težave s povišanim prolaktinom)??

Baje ga bomo hodile v tujino iskat...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 20.6.2008 23:19:40 >

clock-img

20.06.2008, 07:09

clock-img

Anonimen

Ko sem ga jaz jemala sem ga dobila pri nas. Sicer pa sem pozneje v Uradnem listu prebrala, da ga ne smejo uvažat oz. je bil na negativni listi. Pač se znajde na listi pa potem se spet doda na listo dovoljene dobave.

Zdravilo kupiš v tujini, potem pa zaprosiš za povrnitev le tega pri ZZZS. Podrobnosti pa ne vem.

Sicer sem se borila z 10 x in več povišano vrednostjo prolaktina pa edino pomaga, da se sprostiš, minimalen stres. Meni so dejansko predlagali jogo. Bromergon je meni kratkoročno zmanjšal prolaktin.

Po ureditvi določenih stvari se prolaktin ni več pojavil nad dovoljeno vrednostjo.

clock-img

21.07.2008, 21:38

clock-img

simonao

pencil-img

6

Tudi meni je G rekla, da je Bromergonu potekla registracija in da se ga zaenkrat ne da dobiti. Predpisala mi je Norprolak, ki se ga dobi samo v tujini. Šla sem ga iskat v Italijo, vendar ga tam nimajo. Dobila sem ga v Borovljah (Ferlach). Zdaj pa ne vem, kako gre postopek naprej za refundacijo. Menda je treba poslati vlogo na ZZZS skupaj z original receptom in računom, jaz pa ne najdem te vloge na njihovi spletni strani. Ima katera kaj izkušenj s tem?
Pozdravček.

Tina je naša od 08.11.2005.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem