writing-img

Brstični ohrovt

clock-img

15.01.2007, 19:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Mi nič kaj preveč ne diši...samo ga imam doma ful, pa me zanima, če ima kera kak dober recept...user posted image ...Pa URŠKA, če mi lahk v tisto knjigo pogledaš za kaj vse je dober in kere vse vitamine imauser posted image ....da bom mal apetita dobilauser posted image ...al je tista knjiga samo za sadjeuser posted image

clock-img

15.01.2007, 19:55

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

Jaz včasih naredim ohrovtovo juho.Zraven dodam malce kromirja na košče narezanega.Zelo fajn zelenjavna juha.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

clock-img

15.01.2007, 20:59

clock-img

sjug

pencil-img

334

Mnjam brstični ohrovt. Ena specialiteta, vsaj zame:

Brstični ohrovt skuhaš v slanem kropu do mehkega in užitnega.
Manjšo čebulo narežež na lističe in jo prepražiš na olivnem olju. Dodaš gorčično seme in zaliješ s sladko smetano. Koliko je te zabele je odvisno od količine ohrovta. Omako seveda tudi malo posoliš, dodaš timijan in majaron-samo za ščepec. Ohrovt streseš v omako in pomešaš.
Pa dober tek. Gorčično seme tako fino hrusta pod zobmi.

Never Ever Give Up!

clock-img

16.01.2007, 19:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Hvala vama!

Juhico sem danes skuhala...sem dodala še korenček in por in je bila kar v redu....Lukec je ful pojedeluser posted image user posted image user posted image ...

No, sjug tvoj recept pa bom tudi sprobala samo moram najprej nabavit gorčično seme...a v Mercatorju ga dobim? Na kateri polici?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem