writing-img

Bruhanje na preprogi

clock-img

20.06.2008, 11:44

clock-img

taška30

pencil-img

2758

A ima katera kak pameten nasvet, kako se znebit vonja po bruhanju? Ne gre za tapison/itison, ampak pravo debelo preprogo.
Najprej sem seveda sčistila, potem drgnila z mokro cunjo še in še, ampak smrdi ko ....user posted image

Ne upam s kakšnim čistilom gor, ker je zelo živih barv, nimam pa vodnega sesalca...

Help.user posted image

clock-img

20.06.2008, 11:46

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz sem srednej moder tepih našpricala s rumenim Meglion in nato zdrgnila. Zdaj če nimaš fleka, pa samo smrdi, potem kupi tisti sprej, ki je prav za odstranjevanje neprijetnega vonja s tekstila.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

20.06.2008, 11:49

clock-img

Anonimen

Sposodi si vodni sesalec, al pa še boljše-parni.
Najdi kkšno firmo k dela zastojn prezentacije teh sesalcev pa naj ti ga pridejo "pokazat kako deluje"user posted image
Al pa nesi preprogo v čistilnico.

clock-img

20.06.2008, 11:56

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Fleka ni, smrdi pa ful.user posted image  Mišni, a to je tisti Oust al kaj že, ko je tako zoprna reklama?
Karin, v čistilnico ne bo šlo, ker je preproga ogrooomna, čez celo sobo in to otroško, tako da neke hude kemije ne bi dajala gor, ker to vse noter ostane.
Mogoče si bom res sposodila globinca?!?

Kaj pa kak nasvet naših babic?user posted image

Mi gre po glavi limona al pa kis, samo ne upam zaradi barv.

clock-img

20.06.2008, 12:23

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Taška, a veš da ne vem, kako se sprej imenuje, bom doma pogledala.

Ja, sicer limona tudi odstrani vonj, samo ima kislino, tako da res ne vem ... Kaj pa če bi v kakšnem stritem kotku probala?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

20.06.2008, 12:36

clock-img

grešnica

pencil-img

11

Jaz debele preeproge najbolje sčistim tako, da jih položim zunaj na teraso za nekaj dni ko dežuje. Malo jih posujem s pralnim praškom in pusti, da deževnica učinkuje. Lahko jih vmes še malo pokrtačiš oz. spreš z vodo, potem pa obesim čez ograjo, da se posuši.

Pri nas so potem preproge ČISTE in brez madežev ter velikega dela.

Poskusi, če bo šlo (seveda če imaš prostor).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem