cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bruhanje v loku

clock-img

14.09.2007, 18:36

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Moja dojenčica je že 3x zaporedoma ponoči po dojenju bruhnila vso mleko, ki ga je pojedla. Res je, da ni podrla kupčka, saj mi redko uspe.

Se to dogaja tudi vašim? Je to normalno? Ali vaši tudi tako težko podrejo kupčka? Zakaj bruhanje?

Prosim za vaše izkušnje!

clock-img

14.09.2007, 18:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če bruha v loku, ni dobro. To ni polivanje.  Jaz bi poklicala pediatra in vprašala.

clock-img

14.09.2007, 19:25

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Tudi moj sin je na začetku bruhal v loku. Izgledalo je, da se je preveč najedel. Pa tudi s podiranjem kupčkov sva imela težave, na koncu sva ga poirala tako, da je na pol ležal na meni v naročju, skoraj je sedel in sem ga masirala po trebuščku, ali pa sem ga dvignila v položaj za podiranje kupčka in ga masirala po hrbtu s krožnimi gibi. ko je začel normalno podirati kupček, tudi bruhanja v loku ni bilo več, samo še polivanje.

clock-img

14.09.2007, 22:59

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Tudi moja je na začetku bruhala v loku. Po nasvetu patronažne sem dvignila jogi in začela dojiti tako da je user posted image  bolj pokončno. Vmes smo večkrat podrli kupček - posledica je bila dolgo hranjenje. Zdaj, ko pa se je naučila podirati kupčke pa tega ni več, samo še polivanje.

clock-img

14.09.2007, 23:10

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Pri meni je doslej 3x bruhal v loku. In vsakič vem z vso gotovostjo, da se je prenajedel. Morda tvoja user posted image večerja prekmalu po prejšnjem hranjenju. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem