writing-img

Bučke - prvič

clock-img

11.01.2008, 11:58

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Kako ste prvič pripravile vašim malčkom bučke? Same ali ste kaj dodale? Olupljene? Skuhane? Prepražene?

clock-img

11.01.2008, 12:34

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Jaz sem mu ravno predvčerajšnjim prvič dala bučke. Je zmazal svojo porcijo kot za šalo.

Sem jih pa olupljene in narezane na kocke skuhala, čisto, čisto malo posolila, uporabila malo vode v kateri so se bučke kuhale in dodala sem še malenkost adaptiranega mleka. To sem zmikasala s paličnim mešalnikom in konec.

Seveda pa sem jih zopet skuhala preveč user posted image , ne znam kuhati takih "mišjih" porcij.

mojeustvarjanje

clock-img

11.01.2008, 12:35

clock-img

Hans

pencil-img

501

Jaz sem jih dušila in zraven skuhala malo krompirčka.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

11.01.2008, 12:39

clock-img

alesha

pencil-img

121

Jaz sem jih privič tudi skuhala v vodi (brez soli), potem sem dodala malo adaptiranega mleka, rižolinota in vse to skupaj zmiksala s paličnim mešalnikom.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

clock-img

11.01.2008, 13:53

clock-img

Anonimen

Bodoča

Jaz sem mu ravno predvčerajšnjim prvič dala bučke. Je zmazal svojo porcijo kot za šalo.

Sem jih pa olupljene in narezane na kocke skuhala, čisto, čisto malo posolila, uporabila malo vode v kateri so se bučke kuhale in dodala sem še malenkost adaptiranega mleka. To sem zmikasala s paličnim mešalnikom in konec.

jaz sem naredila ravno tako sam da sem prvič ko sem mu jih dala dala brez soli in je bilo to bljak. Drugič sem mu pa bučke malo posolila  potem pa je bilo  mljask.
Jaz mu ne dajem adaptiranega mleka ampak si iztisnem ven svoje mleko.

clock-img

11.01.2008, 21:27

clock-img

barby26

pencil-img

14

oj.Moj je star 6 mes,pa sem mu jih dala v zelenjavno juhico.Sem dala v vodo malancane,cvetačo,brokoli,korenček,bučke,seveda vse to narezano na koščke,malo soljeno,pa od jušne kocke sem malo postrgala,tolk da je vsaj malo okusa.Posebej sem skuhala nudelce,pa jih potem dodala,potem pa vse skupaj spasirala,da je blo gosteje,pa morem rečt da je pojedu full,pa mi do takrat sploh ni jedu zelenjave.Bučke pa posebej tud noče.Poskusi  še ti v juhici,je boljši okus.Lp barby

clock-img

12.01.2008, 11:00

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz sem moji na začetku pripravljala bučke v kombinaciji z banano, da se je počasi navadla na okus, ker ni hotela jest same zelenjave in sem jo morala pačpostopoma navajat. bučk nisem olupla, samo sem jih narezalana kocke,skuhalavvodi inzmiksalaspaličnim mešalnikom. banano pa sem z vilčko fajn pretlačla in potem zmešala z bučkami. pa je šlo fajn po grlu.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

12.01.2008, 11:09

clock-img

jessy@

pencil-img

67

Jaz sem ji na začetku dala najprej olupljene bučke, ki sem jih skuhala na pari, pa mal krompirja in adaptiranega mleka. Potem pa sem ji bučke skuhala, za prilogo pa dodala pire krompir, polento,...
lp

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem