writing-img

Buška!?

clock-img

27.02.2008, 17:04

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

lep pozdrav!

Vem da bodo naši malčki zrasli z buškami, pa kljub temu, moj 9. mesecev star sin se je udaril ob igračo z očesom in ima ob njem seveda kar lepo buško, takoj sem mu dala seveda gor mrzel obkladek in margarino, kaj naj bi še pomagalo in kako naj vem da je z očesom vse OKuser posted image user posted image user posted image

lp in hvala!!!

clock-img

27.02.2008, 18:02

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pri nas je buška pri očesu splahnela v nekaj urah, sem pa samo za par minut dala gor obkladek s fiziološko raztopino. z očesom pa nima bit kaj narobe, če se je udaril zraven-kjer je kost.

clock-img

27.02.2008, 19:51

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Naša je zadnjič dobila hudo grdo buško sicer na čelo, pa sem isto storila kot ti (najprej mrzel frutekuser posted image -stekleničko kot obkladek, potem pa z margarino namazala). Buška je splahnela do naslednjega jutra, sivo...zdaj že rumeno ima pa še po nekaj dneh. Glede na to pa da se je tvoj udaril pri očesu, pa bodi pozorna, če bodo kakšne spremembe (v primeru kakšnih sprememb v očesu bi jaz vprašala P).

clock-img

27.02.2008, 21:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko se udari, ji dam vedno obkladek z margarino, malo razmažem. Buške ponavadi niti ni videti, ali pa zelo hitro mine.

clock-img

28.02.2008, 07:52

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

Hvala!!!

Je že veliko bolje in skoraj nič opazno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem