writing-img

Bubchen - olje za lahko noč

clock-img

16.08.2005, 10:51

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Zanima me če ste preizkusili ta izdelek, namreč s tem oljem naj bi dojenčka namazali in ga masirali v smeri urinega kazalca okrog popka. Olje baje da ful pomirja in da dojenček lepše in bolj mirno spi. Kakšne so vaše izkušnje s tem izdelkom? Ali poznate še kak izdelek, ki pomaga za boljši spanec dojenčka? Malo za popestritev dneva ::racka: papa :metulj:, :muca: lovi :miska:,:kuza: teče za :muca:

clock-img

16.08.2005, 10:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.08.2005, 11:16

clock-img

tris

pencil-img

103

A s primorske? Tudi mi smo iz primorske!:)-
No za to od Bubchena sem slišala ampak nisem še preizkusila mogoče pa bi bilo fajn! Naš t´mali se buja ponoči ker ga malo napenja lahko da bi mu to pomagalo!
B:bravo:R:bravo:A:bravo:V:bravo:O:bravo:!!!

clock-img

16.08.2005, 11:57

clock-img

malika

pencil-img

3199

Potem pa je svizec zavil čokolado .... :)-

Mi tudi iščemo tak izdelek :bravo: .
Sem pa nekajkrat malemu masirala trebušček s oljem od Welede (DM), pa ga je kar pomirilo. Spal sicer ni kaj več, ampak napenjanje je popustilo.

clock-img

16.08.2005, 14:08

clock-img

Anonimen

Mishka, oprosti, ampak kako vam uspe spati 7-9 ur z 2 meseca starim dojenčkom :bravo:

Bi hotla recept :ups:

clock-img

17.08.2005, 11:47

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Moram vam samo sporočiti , da smo preizkusili to olje za lahko noč in moram vam povedati da je res nekaj v tem. Naša mala je ponavadi vsako noč v spanju stokala in jokcala za jest se je ponavadi zbudila okrog 3h, sinoči pa je pojedla ob 21h, in do 5h je sploh ni bilo slišat, potem je pa pojedla in smo spali naprej do 8.30h. Upam da bo pomagalo še v naprej.:rozica:

clock-img

17.08.2005, 11:47

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Moram vam samo sporočiti , da smo preizkusili to olje za lahko noč in moram vam povedati da je res nekaj v tem. Naša mala je ponavadi vsako noč v spanju stokala in jokcala za jest se je ponavadi zbudila okrog 3h, sinoči pa je pojedla ob 21h, in do 5h je sploh ni bilo slišat, potem je pa pojedla in smo spali naprej do 8.30h. Upam da bo pomagalo še v naprej.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem