IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
hope 2- hvala za te informacije, sem full vesela, da to slišim, ker oklevava med bugaboo cameleon in cam vozičkom.Oba sta kar draga ampak želim si voziček ki go kompaktno narejen, da se športni del ne seseda, pa seveda za vse terene, ker bomo dirkal vsepovsod, sploh po pesku, makedamu, po kamenčkastih plažah, campih in me je res strah samo tehle malih kolesov.
hvala ti
Mi imamo do plaže samo makedam, nekaj je utrjenega, nekaj pa kar fajn nasut šoder, kamni so oštri-sekani in tudi okrogli-naravni. Pa še hrib imamo. Vsak dan parkrat gor in dol, pa nimam pripomb

. Imamo pa zato res abšlesana mala kolesa. Samo sem videla, da lahko na ebayu kupiš tudi nova kolesa, saj nekateri voziček prodajajo po delih. Tak da se ne sekiram
Pri trikolesnikih sem videla problem predvsem na hribu, če je bilo treba ostro v ovink spelat ali pa čez kako oviro, saj je bolj neroden in nestabilen od štirikolesnika. Meni je pomembna tudi teža vozička, ker se ob takem terenu in hribu vsak kg pozna.
Po pesku-mivki (peščena plaža) smo tudi sprobali. Tu pa moraš it z veliki kolesi naprej. Oz jaz raje kot to naredim tako, da prednja(mala) kolesa dvignem v luft in porivam samo po zadnjih velikih

. Še najlažje in najhitreje. Ampak to je za par 10-20 metrov, ker itak ni vozička, ko bi po globoki mivki rinil z lahkoto več 100 m

.
Cam-a pa ne poznam