writing-img

Buhteljni

clock-img

16.01.2009, 09:53

clock-img

wing

pencil-img

198

Kako jih zvijete, da marmelada pri peki ne steče ven? Jih enostavno zrolate in stisnete krajce, ali kako drugače? Na kulinariki sem brala o nekem pregibanju na polovice in še natouser posted image ....eh komplicirano, še razložit ne znam. Prosim za kak nasvet.user posted image

clock-img

16.01.2009, 09:58

clock-img

*Ema*

pencil-img

64

Ko testo narežem na kvadrate, okoli namažem z beljakom, potem pa stranice stisnem skupaj. Tako ti marmelada ne bo ušla.

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

clock-img

16.01.2009, 10:00

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz jih delam tako:
http://solske-sestre.rkc.si/?id=167
Je preprosto in marmelada ne teče ven.

clock-img

16.01.2009, 10:03

clock-img

wing

pencil-img

198

No, ravno ta recept sem gledala med drugimi. Meni tole zvijanje ni jasno......marmeladao na sredo, potem polovičke čez marmelado in potem kontra zaviješ, ali kako?

clock-img

16.01.2009, 10:07

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Ja marmelado daš na sredino, potem dve stranici spojiš nad marmelado in nato še drugi dve.

clock-img

16.01.2009, 10:10

clock-img

wing

pencil-img

198

A tako...Saj sem poskusila mislit na to, pa se mi je zdelo preveč komplicirano za ,hmm..navadne buhteljne. Hvala lepa.

clock-img

16.01.2009, 10:24

clock-img

mala navihanka

pencil-img

43

user posted image  jaz pa naredim takole,narežem na kvadratke,na sredino marmelado potem pa stisnem v mošniček tako da zaprem,pomočim v olje in en zraven drugega polagam v pekač (stisnjena stran naj bo na dnu),mislim da je tako še bolj enostavno,majhni so in lepi! user posted image

clock-img

16.01.2009, 11:32

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ko jih naredim, jih dobro namažem z margarino ali maslom in taka skorjica se zapeče, pa marmelada ne zleze ven. je pa dobro da je kakšen đem al kakšna gostejša domača marmelada, ne take ki so polne želatine in se zvodenijo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

16.01.2009, 12:50

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: mala navihanka

user posted image  jaz pa naredim takole,narežem na kvadratke,na sredino marmelado potem pa stisnem v mošniček tako da zaprem,

Obvezno stisnjena stran gor, ker potem ni šans da zleze marmelada ven. Sicer pa tako kot pišeš jih jaz vedno delam....je zelo enostavno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem