writing-img

Bulica

clock-img

08.02.2010, 11:17

clock-img

barbi__ka

pencil-img

31

Pozdravljeni, moja Zala stara 7 mesecev imama bulico v levi ziziki. V desni je kot normalno mala pikica v levi pa malo večja bulica. Mogoče ste imele kakšno izkušnjo s tem? So to povečane žleze, od mojih hormonov ali kaj bolj resnega?
Hvala za odgovor že v naprej

clock-img

08.02.2010, 18:09

clock-img

Bananček

pencil-img

36

Moj je sicer fantek, pa je imel pri dveh mesecih tudi bulico v levi joškici. Sva imela ravno takrta pregled, pa je pediatrinja rekla, da novorojenčki pač imajo bulice, da se bo še kakšna pojavila sem pa ke, pa da to ni nič narobe, da izginejo...je pa res, da je to rekla za 2 meseca starega.

clock-img

09.02.2010, 11:21

clock-img

katuska

pencil-img

34

Naša ima tudi bulico v levi ziziki. Sem vprašala pediatrinjo pa je rekla, da je to še od mojih hormonov. Sam mi je pa čudno, da je vmes za nekaj časa izginila potem se je pa spet pojavila, dojima se pa tudi od prvega meseca več ne. Tak da nevem čist točno... user posted image Aja, je pa stara 5 mesecev.

clock-img

09.02.2010, 22:30

clock-img

barbi__ka

pencil-img

31

Ja sej vrjetno je to normalno. Jutri imava pregled in bomo vidli kaj bo rekla pediatrinja.

Hvala vseeno za odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem