writing-img

Bulica na vratu

clock-img

03.05.2007, 11:48

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Pozdravljeni vsi na forumu. Moja skoraj tri let stara punčka ima na vratu eno bulico, bili smo že pri zdravniku in so rekli da ima povečano bezgalko, ampak to traja že par mesecev. Ali je že kdo ieml tak primer in kaj ste naredili? Šla bi še enkrat k zdravniku pa vem da mi bodo spet rekli kaj delam paniko, da dokler bula ni večja kot 1 cm naj ne paničarim.

clock-img

03.05.2007, 14:42

clock-img

Anonimen

Pr nas je isto,sin je star 2 in pol,bulico ima na eni strani(majhno-že več kot eno leto),tamala je bila pa zdaj 3 mes.in ima prav tako na obeh straneh bulice.Pediatrinja je rekla,da naj opazujemo,če bo raslo naj se pridemo pokazat!Ima jo pa tam nekje pod ušesom

clock-img

03.05.2007, 19:48

clock-img

petruc

pencil-img

17

Tudi moja 5 letna hčerka je imela že večkrat bulice na spodnjem delu glave oziroma za ušesi. Ko sem zagnala paniko, so mi zdravniki rekli, da je to povečana bezgavka. Ko smo dali v ušesa nove uhančke, so ji bezgavke za ušesi tako otekle, da smo morali zamenjat uhančke, ker so ji novi preveč pritiskali na bezgavke. Sedaj po dveh letih se ji še občasno pojavi kaka bulica in vedno jo boli, če jo primeš. Ne zganjam več panike, ker mi zdravniki vedno dajo enak odgovor. Vendar je pa potrebno spremljat vsakršno spremembo.

clock-img

14.05.2007, 19:51

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Tudi naš 3 letnik jo ima. Je vidna že skoraj od rojstva. Bezgavka pač, baje. 

clock-img

19.05.2007, 21:12

clock-img

Natti

pencil-img

130

Tudi moj sonček 11 mesecev ima na vratu eno bezgavko večjo od druge in ta se še poveča pri kakšnem prehladu.

Tko da strah na stran!!

Jaz sem pa najsrečnejša mamica treh sončkov!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem