writing-img

Bulica v luliki

clock-img

01.11.2010, 14:40

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Naša mala (9m) ima pri vhodu v nožnico takšno belo bunkico. Zdravnik tega še ni videl, ker na nobenem pregledu ne pogleda spolovila, traja pa to že več mesecev. Je pa vedno iste velikosti. Na naslednjem pregledu ga bom na to opozorila.
Zanima me, če katera ve, kaj je to? Ima katera izkušnje s tem? Bo izginilo samo?

clock-img

01.11.2010, 18:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Naša mala (9m) ima pri vhodu v nožnico takšno belo bunkico. Zdravnik tega še ni videl, ker na nobenem pregledu ne pogleda spolovila, traja pa to že več mesecev. Je pa vedno iste velikosti. Na naslednjem pregledu ga bom na to opozorila.
Zanima me, če katera ve, kaj je to? Ima katera izkušnje s tem? Bo izginilo samo?

zakaj ga pa že nisi, če te skrbi?

clock-img

01.11.2010, 18:31

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Jaz bi se naročila na pregled in šla pokazat kaj je na stvari, me pa čudi da nikoli ne 'pogleda spolovila, naša P na vsakem sistematskem tudi to pregleda.

clock-img

01.11.2010, 20:17

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Naše male do sedaj še nihče ni spodaj pogledal, tudi fantka ne, razen seveda patronažna v prvih mesecih.
Pregled imamo drug teden, tako da bo takrat vse jasno, vsaj upam.

clock-img

01.11.2010, 20:26

clock-img

Trcosava

pencil-img

75

Tejka ali je mažeš z kremo? Prijateljica mi je povedala kako je njoj zdravnik povedal da bi bilo fajn če bi kremo bolj dala ''not'' če ne - se napravi čep. Ne vem kako izgleda ta čep, mogoče pa je to o čem ti pričaš? Seveda, najbolj da zdravnik pregleda.

Pa dodatno da niti našu malu nije zdravnik nikoli dole pogledal, razen če jaz ne naglasim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem