writing-img

Bunda

clock-img

11.01.2008, 19:19

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Danes sem oprala hčerkino bundo, kot že x-krat do sedaj in sem bila šokirana. V bundi so se naredili kosmi oz. kepice polnila. Je še kakšna rešitev razen da jo vržem proč in predvsem zakaj se je to naredilo? Sej sem jo prala isto kot do sedaj. Jutri bova verjetno šle kupit novo in me zanima, na kaj naj bom pozorna, da ne bom spet kupila mačka v žaklju.

clock-img

11.01.2008, 19:55

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

če je to puhovka pol to ni inč čudnega. pri meni se to vedno naredi, ampak jest samo vsako kepo posebej spravim narazen - v bistvu jo scefram in pustim da se posuši in je vedno čist ok. če pa ni puhovka pol ti pa žal ne morem pomagat.

clock-img

11.01.2008, 20:15

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Zdaj ko se je pa posušila pa je o.k. user posted image

clock-img

11.01.2008, 20:58

clock-img

ona

pencil-img

3685

Tisto polnilo notri je v bistvu en kup pene,v kepe pa gre,ker se dostikrat opere in se v bistvu obrabi.
Če je pa puhovka,pa gre spet v normalno stanje po sušenjuuser posted image

clock-img

11.01.2008, 21:43

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Če je pa puhovka,pa gre spet v normalno stanje po sušenju

Zgleda, da je to, to. Se mogoče prej nisem zavzela?

clock-img

11.01.2008, 22:43

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

Nasvet za pranje puhovke: zraven v boben dajte tenis žogice

clock-img

11.01.2008, 22:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MADMAX

Nasvet za pranje puhovke: zraven v boben dajte tenis žogice

Tole se fajn sliši, ampka v praksi pa preverjeno ne deluje.

Dobro ste me že enkrat!!!!user posted image  Ampak noben osel ne gre dvakrat na led.user posted image

clock-img

11.01.2008, 23:04

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

SPLIŠNI: res da še nisem preizkusila to s tenis žogicami to so mi svetovali v trgovini, jaz osebno dajem puhovko raje v čistilnico.
Oprosti

clock-img

11.01.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

Oproščeno.user posted image  

Pač izgleda, da radi šopajo s temi teniškimi žogicami. A je bila športna trgovina? Mogoče so jih želeli prodat.user posted image

clock-img

11.01.2008, 23:23

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kadar pereš puhovke in podobno sranje, je najbolje, če daš v sušilni stroj, če ga imaš. Ta lepo "razpiha" puh ali sintetikouser posted image (odvisno, kaj imaš noter) in se potem zpet lepo porazdeli. Druga varianta pa je poleti, ko jaz npr. pere, odeje iz puha in jih sušim zunaj. Jih med sušenjem večkrat "pretresem in ročno "pogladim", kar ni poglajenega. In to nekajkrat, doker se čisto ne posuši.

Funkcionira.

Tenis žogiceuser posted image  Nikoli slišala. Gre s temi za golf tudi?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem