writing-img

Bunda

clock-img

22.01.2008, 08:47

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanje.Zadnjič sm dala od mulca (puhovko)bundo v šušilca(pomotomauser posted image )pa se je tisto notr čist zmečkalo,ni več porazdeljeno povsod.Kaj naj storim,saj se mi zdi škoda denarja za novo.Ali se da sploh še kaj rešit?user posted image

clock-img

22.01.2008, 08:56

clock-img

pilar28

pencil-img

203

user posted image ja žal ne Dorči, jaz sem svojo oprala na 40 in z mehčalcem- in to late...
Lahko sem kupila novo.
poglej sedaj k so razprodaje, saj se bo našlo kaj pametnegauser posted image

clock-img

22.01.2008, 09:07

clock-img

Anonimen

Thanksuser posted image Joj res ne vem kako mi ni kapnilo,ko sm jo dala notuser posted image user posted image .Ma pol bomo pa res morali po novo.user posted image

clock-img

22.01.2008, 10:19

clock-img

Jo@n

pencil-img

1727

Ni še vse izgubljeno, daj jo še enkrat prat, pa zraven 2 teniški žogici, nato jo daj sušit na luft, pa večkrat premečkaj, pa bo.

Tudi če daš še enkrat z žogicami v sušilca, bi moralo bit v redu. Žogice niso za hec, ampak zmehčajo puh, ker tolčejo po bundi, da se lepo napihne.

clock-img

22.01.2008, 10:33

clock-img

Anonimen

Tole pa je izvirna ideja,res nisem še slišala.Bom probala,sej izgubiti nimam kejuser posted image

clock-img

22.01.2008, 11:24

clock-img

ona

pencil-img

3685

Meni pa nekaj ni jasno!Saj se itak puhovke vedno suši v sušilcu,ker če jih na zraku gre tisto perje na kup,pa še zasmradi se ponavadiuser posted image
Jaz imam belo puhovko od nike in jo perem na vsake 3 tedne in jo vedno dam v sušilca z tenis žogicami in je še vedno taka kot nova,tako,da mi res ni jasno kako bi blo brez sušilcauser posted image

clock-img

22.01.2008, 11:29

clock-img

Anonimen

Ja ,samo jest nism dala teniških žogic notuser posted image Drugače pa sušim na zraku pa mi puh ne zleze skup.Malo otrcam pa je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem