writing-img

Bunda iz perja in puha

clock-img

07.12.2006, 10:08

clock-img

lev76

pencil-img

261

Oprala sem brezrokavnik, ki ima polnilo puh in perje 50/50%, zuanj je poliester. TAko kot je pisalo.na 30 stopinj.V boben sem dala tudi tesni žogico, ki sem jo dobila ob nakupu zraven.
Pa se je vseeno polnilo zbilo v bunke in je zdaj jakna kot ena viseča pokvekauser posted image .

Kakšen predlog, kako zadevo popraviti??user posted image

clock-img

07.12.2006, 10:18

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

V sušilni stroj z njo. Na nizke temperature.
potem bo vse ok

clock-img

07.12.2006, 10:18

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Nic..to je kar normalno, ves...zdaj jo samo pusti, da se posusi (bo kar trajalo kaksen teden ali vec-ce je nisi spustila skozi centrifugiranje, kakor tudi najbrz pise na etiketi), vmes jo samo veckrat pretresi, da se perje razpusti.
Bo spet ista, kot je bila..bos vidla.

clock-img

07.12.2006, 11:15

clock-img

lev76

pencil-img

261

Nimam sušilcauser posted image Torej kot razumem mi ne preostane nič drugega kot da sem sama sušilec in jo en teden tresemuser posted image .

Hvala lepa za pomoč!user posted image

clock-img

07.12.2006, 11:51

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kaj,če bi jo nesla v kakšno čistilnico ali pralnico,da ti jo samo posušijo?
Provat ni greh!user posted image

clock-img

08.12.2006, 08:50

clock-img

Anonimen

joj,pa jaz sem naredila isto!!! sem včeraj oprala puhovko,kot piše,sem jo dala na centrifugo,ker piše,da lahko in je tudi ostala ena sama cunja. pa še smrdi povrh vsega! je smrdela preden sem jo oprala,ma zdej še bolj!!!
se pravi,da je najboljše,da jo odnesem v čistilnico?

clock-img

10.12.2006, 21:59

clock-img

lev76

pencil-img

261

Sem jo rešila kar z lastnoročnim tresenjem user posted image !

Hvala punce.

lp

clock-img

13.12.2006, 18:53

clock-img

G in T

pencil-img

953

Sem imela problem s perjem tudi sama, ko sem v pralni stroj dala prati "montko", to je tista puhasta bunda.
Na najnižjo temperaturo, ter samostojno brez drugega perila. In dobila ven vso v kepah. Teden dni se ni puh posušil, perje se je neenakomerno porazdelilo, uglavnem v rokavu ni blo nič perja, v predelu ramen, sem bila pa kot Rambouser posted image user posted image

Zdaj pa stoji v omari, in čaka....pa nevem na kaj..user posted image user posted image

clock-img

28.04.2007, 23:18

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Pozdravljene!

Sama imam "Montovko", pa sem jo tudi prala v pralnem stroju. Ko sem jo sušila, sem jo vedno zunaj poleti pri 25 in več stopinjah. Vmes sem skoraj vsako uro te kepe, katere so se naredile "cufala" narazen, pa je šlo, puh sem razporedila po celi bundi. Sušila sem jo res cel dan, ampak kep ni bilo več.
Probajte na ta način, vam bo uspelo, vsaj meni je.

LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem