writing-img

Bundice za doma

clock-img

07.10.2005, 14:50

clock-img

Anonimen

Upam, da boste zastopile moje vprašanje. user posted image
Kje naj kupim kakšno poceni bundo in kombinezon, ki ju bo mali nosil doma...okrog hiše, po vrtu, na domačem hribu s sankami, v varstvu na vasi..skratka...ko se ne bo pazil za vsako figo, da se ne umaže. Se mi zdi škoda dajat ne vem kolk denarja za 2 fini bundi in kombinezona. En boljši komplet bom seveda kupila...ampak tkole za doma...pa ne bom dajala ne vem kolk denarja. Kakšne ideje?

clock-img

07.10.2005, 15:18

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Poglej med oglase na RR in kupi rabljeno. po mojem je to boljše kot pa če kupiš en poceni drek, ki bo premočil in bo user posted image pol skozi bolan

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

07.10.2005, 18:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Se strinjam, poglej če je kje na oglasih ali pa sama daj oglas.
Že za 2 je tako takouser posted image Tia ima hmmm ene 4 prehodne jaknjice, pa se mi je že zgodilo, da je uspela 3 na isti dan politi, poflekati in posvinjati. No pa sej če je flek še gre, če je pa polita...no z mokro pa res ne more iti venuser posted image

clock-img

07.10.2005, 22:50

clock-img

Andra

pencil-img

825

Jaz sem zadnjič v Toysu dobila ful luštno bundo za 8 eurov.
Meni se zdi to ful poceni.

clock-img

08.10.2005, 13:04

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Poglej v kakšni trgovini ki ima košare s manj vrednim blagom.Jaz sem že dostikrat kaj našla tam,dobre kvalitete samo kakšna majčkena napaka je kje,ki pa tudi ni nujno,da se vidi.V Blagomix-u na Vrhniki,vem da to imajo.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

08.10.2005, 19:38

clock-img

polona2

pencil-img

2144

KIK, poglej bundice na njihovi spletni strani, lp!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem