writing-img

Bungalovi Helios - Hvar

clock-img

20.06.2006, 09:14

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Zanima me, če je katera že bila kdaj v teh bungalovih??? Kako so urejeni, koliko so veliki bungalovi za 3 osebe, kako je za otroke,...
So pa to bungalovi v Starem Gradu na Hvaru.

clock-img

20.06.2006, 09:52

clock-img

sonccnica

pencil-img

30

Na Hvaru sem bila že večkrat in ti priporočam, da raje pojdite na drug konec Hvara, saj Stari grad ni tisto,  kar te prepriča, da je Hvar najlepši otok na Jadranu...

clock-img

23.06.2006, 14:07

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Se strinjam s Sončnico, tudi jaz bi raje šla na drugo stran otoka, tam kjer vidiš sončni zahod, kjer je Hvar res pravi BISER!!!!! Stari grad je globok zaliv, nič kaj lepo, vsaj zame!

clock-img

23.06.2006, 14:22

clock-img

marcela

pencil-img

278

Mi smo bili v teh bungalovih pred štrimi leti preko agencije Relax. Takrat je bila v njih še stara, zelo preprosta oprema, če so jo od takrat zamenjali ne vem. Preprosta in ne preveč okusna je bila tudi hrana. Pa v naši družini sploh nismo izbirčni.Plaža ni ravno najlepša za otroke. Imeli so pa pestro izbiro fakultativnih izletov. Fish piknik, z gliserjem na Bol,v Dubrovnik... Meni se je Hvar najbolj zameril zato, ker smo v Splitu 7 ur čakali trajekt.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

23.06.2006, 14:27

clock-img

marcela

pencil-img

278

Oprosti tebe zanimajo apartmaji, površno sem prebrala. No mi smo bili v hotelski sobah teh bungalovov, imajo nekaj  apartmajev namreč tudi. Plaža je bolj kot ne sklanata, le v enem zalivčku je prod

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem