cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Butanje z glavo

clock-img

04.05.2005, 10:32

clock-img

gamini

pencil-img

823

Prosim za nasvet: moja 20 mesečna sončica, kadar sedi na dvosedu ali pa na fotelju "buta" z glavo. Sploh ne vem, kako jo naj tega odvadim. Vsekakor, če ji rečem NE, to nič ne pomaga. Včasih ji rečem, da tega nihče ne počne, da to ni lepo, pa se mi samo nasmeji in veselo buta naprej.

Prosim za vaša izkušnje in nasvete, rozica::rozica::rozica:

clock-img

04.05.2005, 10:37

clock-img

Anonimen

To smo že debatirale. Gre za iskanje pozornosti in mamice so svetovale, da jo samo ignoriraš, pa bo nehala.

clock-img

04.05.2005, 10:41

clock-img

gamini

pencil-img

823

Hvala za odgovor, ker sem še čisto sveža uporabnica, sem verjetno spregledala to debato.

LP :rozica:rozica::rozica:

clock-img

04.05.2005, 10:45

clock-img

Anonimen

Gamini, probaj z iskalnikom levo zgoraj... po mojem bo bolj malo stvari, ki jih še nismo debatirale :)-

clock-img

04.05.2005, 10:53

clock-img

Anonimen

Plenice mogoče? Ali pa vnete ritke? Ali pa zobki? :zmeden2:

clock-img

04.05.2005, 11:48

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

:)-:)-:)-

clock-img

04.05.2005, 11:49

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tud nas buta z glavo...kamor je...ma svojih 5 min na dan ko se more izzivaljat...in dat ven tisto trmo presneto k jo je za stiri otroke...nc jest ga ignoriram in grem iz prostora...par minut buta pol pa k vid,da ga noben ne vid se skulira in pride za mano ves sladek...mulc:hudicek:

clock-img

05.05.2005, 07:44

clock-img

lara2

pencil-img

5

Tudi naša 9 mesečnica buta.Se mi zudi da, kadar je zaspana še bolj.:zmeden:

clock-img

05.05.2005, 08:31

clock-img

gamini

pencil-img

823

Me veseli, da nisva edini. Tudi naša Buta, bolj, kadar je zaspana. Hvala in lp, :rozica: :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem