writing-img

Butec&Butec

clock-img

01.02.2005, 20:47

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Hehe,:)- naslov teme je kr tko mal, čeprav se mi zdi kar primeren:)-. Namreč, zanima me, a se vaši :duda: kam treščijo z glavico. Naš :duda: skoz nekaj opleta z glavo, pa bolj ko paziš, slabše je. Prej sem ga pestovala tako, da sva se gledala, pa je bil čisto miren. Nato pa kar naenkrat-BUUUUM-mi je dal čelno, tako da se mi je čisto stemnilo pred očmi. Pa tudi on je začel jokati, nato pa je imel rdeč flekec na čelu. Zadnjič je pa na postelji ležal zraven moža, pa ista pesem-je tresnil v moževo glavo. Tako da me prav skrbi, a je možno, da ima zato kaj posledic:zmeden:? Me prav jezi, ker ga res pazimo sto na uro, potem pa tako:(.

clock-img

01.02.2005, 20:49

clock-img

india

pencil-img

5342

He,maxica, nbenih posledic ne bo imel, od takega butkanja!!!
To je čisto normalna stvar, saj ima glavico in vrat še čisto "pijano", kinkavo. Nič se me more zgoditi, le ob drži navzgor,ap mu res opiraj glavico vzadaj, da ne zamahne preveč nazaj!
:miska:

clock-img

01.02.2005, 20:55

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Pri nas je zlo podobno. Mene je samo strah da mi ne bo enkrat v zobe butla. Ker potem bo pa joj.
:rozica:

clock-img

01.02.2005, 20:56

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Jaz tudi mislim, da bo prej meni zobe zbil, kot sebi kaj naredil:)-:)-:)-

clock-img

01.02.2005, 21:02

clock-img

lan

pencil-img

1173

Lanu je prav zabavno z glavo butati v steno,okno,...Ne vem zakaj:zmeden:?
Drugače ti pa z velikim užitkom da BUC-BUC.Njega nič ne boli za razliko od mene:((.

clock-img

01.02.2005, 21:07

clock-img

Anonimen

Kok je to hecno! Si jih kar predstavljam, bucke majhne s tistimi opletajočimi bučkami. Pa take lepe buče imajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem