writing-img

Buzz-napihovanje gum?

clock-img

23.02.2009, 16:24

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljeni.
Imamo voziček quinny buzz in ker so nam se gume malo spraznile,jih je mož hotel včeraj z pumpo ki je bila priložena vozičku napihniti in so se samo še bolj sparznileuser posted image .
V bistvu ko namontiraš gor pumpo ( tisto reč podobno matici)zašraufaš gor  se lepo napumpajo pol pa ko odšrafaš dol še preden odstraniš pumpo proč je guma spet prazna.user posted image
Upam da ste me razumele?
zakaj?

clock-img

23.02.2009, 16:46

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Pri nas se je isto dogajalo pri punmpi od quinny 3xl. Tako da zdaj pumpamo s kompresorjem za avtomobilske gume, samo nastavek za kolo damo gor.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

23.02.2009, 16:57

clock-img

glen

pencil-img

1870

Klaudia hvala.
Kompresor mamo tudi mi doma,za nastavek za kolesa nevem ,ampak ga bomo nabavli če ga slučajno nimamo.
Bova pol poskusla.
Še enkrat hvala

clock-img

23.02.2009, 19:29

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Hiter moraš bit pa je. Malo lufta gre ven ampak je kolo še vedno dovolj čvrsto. Vsaj pri nas je tako. Uporabljamo pa isto tehniko pumpanja.user posted image

clock-img

23.02.2009, 19:43

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Nam se je predrla guma na trnju od vrtnice in to takrat ko niso bile dovolj napumpane. Zdaj jih vedno napumpam do trdega. Ful je lažje vozit voziček, pa od takrat nam ni nobena guma počila.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

23.02.2009, 20:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Glen, a si še v enem kosu? user posted image

Mi smo imeli iste težave s pupmanjem gum na buzzu, dokler se pumpa ni pokvarila. Zdaj za pumpanje ( ki je na srečo bolj redko) peljem voziček na servis za kolesa in tam napumpajo.  

clock-img

02.03.2009, 09:03

clock-img

glen

pencil-img

1870

Zadevo smo rešli na benzinski črpalkiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem