writing-img

Buzz škripa

clock-img

09.08.2007, 15:20

clock-img

tikka

pencil-img

33

Imam Buzza, ki je ob normalni uporabi začel škripati in pokati po 4 mesecih. Ne škripajo kolesa, ampak škripa in poka ogrodja ob vsakem malo bolj močnem premiku levo/desno. A je to normalno za vozičke z alu ogrodjem? Se da kaj naredit da neha škripat (razen reklamacije)?

clock-img

09.08.2007, 15:57

clock-img

Anonimen

kaj pa če bi v trgovini kjer si ga kupila vprašala??

clock-img

09.08.2007, 17:30

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naš tudi škripa po 3 mesecih...baje vsi buzzi škripajo user posted image

clock-img

09.08.2007, 20:43

clock-img

anjaa

pencil-img

228

mi ga uporabljamo že pol leta, pa nič niti malo ne škripauser posted image

clock-img

09.08.2007, 21:02

clock-img

tikka

pencil-img

33

Drugače mi je voziček fenomenalen in ga ne menjam niti pod razno, ampak tole pokanje ogrodja me pa res moti. Mogoče bo potem, ko bom namontirala športni del kaj boljše-sedaj uporabljamo še košaro, ki pa postaja že premajhna. Me pa še nekaj zanima glede športnega dela-BAJE imajo adapterji za športni del (ne vem, ali so isti kot za košaro, ali so drugiuser posted image  moram še pogledat) dve poziciji in tako lahko daš šp. del v popolnoma ležeč položaj. To sem nekje zasledila-v praksi še nismo probali-čeprav mi tega v trgovini niso povedali. A TO DRŽI?

Kaj mi svetujete-ali naj pri 4,5 mesecih že začnem uporabljat šp. del, ker nam je košara res že premajhna in tudi mala se noče več vozit noter, ker ne vidi nič ven, ali naj jo imam še en mesec v lupinici?? Šp. del bi seveda poležala kakor bi se le dalo možno, skrbi me pa tisti naklon za noge, ki se ga baje tudi ne da kaj preveč regulirati.

clock-img

09.08.2007, 21:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ja, nam je košara tudi že mal bedna...jaz sem zadnjič probala in daš športni del gor brez adapterjev-te samo odstraniš. športni del gre gor v obe strani, tako da gledaš user posted image , ali pa da gleda stran. V enem položaju (mislim da če te gleda) gre v vodoraven položaj, ampak ne cel del, ker je tista stvar za noge fiksna-če si predstavljaš. Torej, če daš bejbija not, leži do ritke na ravni podlagi, nogice mu pa grejo v pravem kotu na gor user posted image  men se sploh ne zdi primeren za user posted image  ki še ne sedijo...ni mi všeč, razmišljam če bi ga zamenjala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem