writing-img

CB test - svetujte

clock-img

22.11.2004, 19:52

clock-img

monja

pencil-img

193

Punce, redno berem sporčila na RR, pa me nekaj zanima. Večinoma od vas priporoča CB test in ne drugih? Zakaj in kaj sploh "pomeni" CB?
:hudicek: pričakujem ta teden ( 25.11.). Kdaj lahko opravim ta test (koliko dni prej/po M)???? Ne bi rada bila prehitra in bo test pokazal lažno - ker bi bilo prehtro...:zmeden::zmeden:

Prosim, svetujte....
Hvala. Monja
:rozica::rozica:

clock-img

22.11.2004, 20:29

clock-img

monja

pencil-img

193

A je kje katera, ki mi lahko svetuje, prosim?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

22.11.2004, 20:29

clock-img

cat

pencil-img

196

Zdravo, CB pomeni Clear blue.To je test, ki naj bi bil najbolj zanesljiv, pa še najdražji je (okoli 1700 SIT). Verjetno je res, ker je meni en dan po zaostali M pokazal rahel, a zelo lep plus:duda::modri::roza:! Ker pa nisem mogla verjet, sem kupila še dva CB in oba sta bil pozitivna, samo da je bil + (oz. tista navpična črta, ki tvori plus) še bolj močen... Tako, da če se ti nariše čisto rahel +, je to to!
Držim pesti!
Na test pa le počakaj, vsaj na dan ko bi mogla pridet M, ker jaz sem delala Romed test en dan pred nepričakovano M, pa je bil negativen:zmeden:, CB pa mi je pokazal :roza::modri:9nebesa!
Želim ti ,da zagledaš :roza::modri:...
:muca:

clock-img

22.11.2004, 20:37

clock-img

naja78

pencil-img

2169

živjo.mislim čisto enako kot cat.
saj poznaš: mav dnarja, mav muzke.kar CB kupi in ga naredi na dan ko moraš dobit.nekaterim pokaže že 2,3 dni prej.probaj.

clock-img

22.11.2004, 20:41

clock-img

monja

pencil-img

193

Cat in naja78, res sem vama hvaležna. Lep večer želim!!!
:):):)

clock-img

22.11.2004, 20:48

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Meni je G. priporočal uporabi izključno CB, temu je potrdila tudi farmacevtka v lekarni. Je pač najbolj zanesljiv. Uporabi ga prvi dan izostanka :hudicek:. Če ne boš zdržala, in ti bo test pokazal :modri::roza:, je tudi zanesljivo, ni pa zanesljivo, če ti pokaže, da nisi :nosecka:. Lahko, da je še preniska raven hormonov, ker si prehitro testirala. Jaz sem test obvezno ponovila čez par dni, da sem bila bolj sigurna. Se mi v lekarni kar smejijo, ker vedno kupim kar dva. :)-:)-:)-

Pa veliko sreče,

cmokec

clock-img

22.11.2004, 21:00

clock-img

monja

pencil-img

193

Cmokec, hvala!
Hvala vsem. Res ste mi pomagale. Kaj bi brez vas, punce...
Zato vam pošiljam šopek :rozica::rozica::rozica: za same :rozica::rozica::rozica:. Želim vam veliko sreče in uspeha, pa enega :angel:

monja

clock-img

23.11.2004, 10:28

clock-img

kimi

pencil-img

3836

no ker so ti že vse svetovale:)- jaz samo držim pesti da si:nosecka:

clock-img

23.11.2004, 13:24

clock-img

monja

pencil-img

193

Hvala kimi! Lep pozdrav...:duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem