writing-img

CENE KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ

clock-img

02.01.2006, 12:09

clock-img

india

pencil-img

5342

Zanima me, če kdo ve, kje bi lahko na netu našla cene kmetijskih zemljišč. Vedeti moram namreč približno,koliko lahko z mamo ovrednotiva parcelo ( vikend),ker imamo drugi teden zapuščinsko obravnavo.

Hvala!

clock-img

02.01.2006, 12:39

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

poglej malo po straneh nepremičninskih agencij. Odvisno je tudi od tega kje zadeva je in kako je velika. Ko sem jaz gledala parcele so se cene negradbenih gibale v okolici mb tam od 700.000 do 1,5 mio, predvidevam, da rabiš zaradi davka čim manjšo ceno, tak da si malo poglej na netu kolko je najnižja, pa daj še malo manj (ker ne gre za tržno vrednost, ampak dejansko).

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

02.01.2006, 12:56

clock-img

india

pencil-img

5342

Problem je v tem, Sončece, da najdem samo cene gradbenih ali kmetijskih 1. kategorije, jaz pa rabim kmetijsko 4.kategorije, res pa, da rabim čimnižjo vrednost.

clock-img

02.01.2006, 13:12

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

po moje je najboljše, da jutri zjutraj pokličeš na kako agencijo, oni morajo vedet kolko je cena/kvadratni meter. Al pa če se bo javu tu kdo, ki ma malo več pojma, ker jaz ne vem niti kaj je razlika med kmetijskim 1. in 4. kategorije??

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

02.01.2006, 13:13

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Pejt na bolho pogledat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem