writing-img

CROCS

clock-img

26.06.2007, 18:49

clock-img

loreti

pencil-img

51

A morda katera ve kje jih lahko kupim na internetu?

clock-img

26.06.2007, 21:36

clock-img

Anonimen

Uf, težka bo. Ne verjamem, da kje.

Moderator(ka), zakaj pa je tole prestavljeno? To pa resnično bolj paše na Lepoto in modo.

clock-img

26.06.2007, 21:45

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Lahko, samo ne originalne. Poglej na Bolho. Drugače pa jih lahko kupiš v Hervisu, originalne.

clock-img

27.06.2007, 08:32

clock-img

Anonimen

Kolikor vem jih imajo v Hervisu in v PC Mercator v Jaršah (nasproti City Parka). Moraš pa kupiti original, jaz jih imamže ene 3-4 leta in so zelo OK. Sem pa zadnjič ker sem imela "slab dan" kupila ponaredek v Massu in si rekla za na vrt bodo že...Katastrofa!!! Mi noge zatekajo kot 100user posted image .
M.

clock-img

27.06.2007, 08:48

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Malo za smeh - poglejte ta blog o crocs-ih.user posted image user posted image user posted image

http://ihatecrocsblog.blogspot.com/

clock-img

27.06.2007, 08:49

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Sem šla preverjati kaj za vraga je to... user posted image Ja, sem videla, da so ljudje čist obnoreli s temi čevlji. A so res tako fajn za nosit, ker zgledajo nikakvo? user posted image

clock-img

27.06.2007, 08:52

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ok, japonke bi še mogoče obula za na plažo ali pa za okol bajte. user posted image

clock-img

27.06.2007, 08:57

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

clock-img

27.06.2007, 09:40

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni se zdijo ful grdi user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 10:09

clock-img

filipinka

pencil-img

947

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Meni tudi! Take je vcasih nasa soseda nosla v stalo!

clock-img

27.06.2007, 10:29

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Jaz imam njihove japonke in so ZAKON!!!!! NI BOLJŠIH!!!! Zdaj čakam še otroške, za Tjašiko. So tako zelo udobni in tudi za v vovod su super! Posušijo se v 3-eh minutkah user posted image user posted image user posted image  

Tako da CROCS RUUUUULS!!user posted image

clock-img

27.06.2007, 11:49

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Meni so pa všeč, sploh za otročke so srčkani, samo ne razumem, ko vidim, da veliko otrok nosi ponaredke, fora je ravno v materialu, ker je posebno obdelan, ne pa da otrokom tlačijo na noge ne vem kakšno plastiko, ki je najbrž strupena itd., če bi se mi bilo škoda dati 30-40 evorv za originalne, jih raje nimam, kot pa da kupim nekaj za par evrov za ceno otrokovega zdravja.

clock-img

27.06.2007, 12:00

clock-img

Majabo

pencil-img

553

tudi jaz jih kupujem za mladicka
saj so po celi ljubljani razprodane!!! hervis jih nima, sanolabor ne drzi malih stevilk, H2O v BTCju jih nima vec,...novo robo pa kar cakajo in cakajo...in se cakajo....
huh katera ve ce jih imajo v hervisu v celovcu???

clock-img

27.06.2007, 12:06

clock-img

Majabo

pencil-img

553

anitaz si jih narocila po intenetu? pri nas se mi zdi da smo malo omejeni z barvami in modeli, v kolikem času jih pa to dobis v Slo?

lp

clock-img

27.06.2007, 15:34

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Meni tudi! Take je vcasih nasa soseda nosla v stalo!

user posted image , sem šla jaz tudi prečikirat kaj vr* je to...user posted image  In ko sem vidla slikico mi je bila asociacija: Ja, vej pa tou so kak črejvli.. user posted image

Hm...po slovensko povedano..škornji za v štalo in še kam drugam user posted image

Ampak, to je le opazka, po prvi na daleč posneti slikici - tak da nočem se z nikogar norčevat. Zgolj ubesedinjena asociacija... user posted image

clock-img

27.06.2007, 18:12

clock-img

loreti

pencil-img

51

Mislna sm na kakšno slovensko internetno stran ker na njihovi ne znam mi sploh ne prime naročilo tko da sm obupala. Rada bi jih pa kupla za maledva k so jima ful všeč in si jih ful želita, sicer sta dobla en ponaredek od sestre sam men glih ni všeč k se ful nogice potijo tko da bi rada original. Bom mogla pa v avstrijo pogledat in upam da jih še majo. Hvala vseeno!

clock-img

27.06.2007, 19:05

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

u Hervisu na Viču so mel učeri še rdeče, črne in zelene. Tud za otročkeuser posted image

clock-img

28.06.2007, 11:40

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Fajn so za nosit, samo meni so tako nagravžni...Jih je kupila moja svakinja celi svoji familiji,pa sem jih probala. Kupila bi jih edino za moja dva pupka ampak jim je žal zmanjalo številk..user posted image  Ker otrok s tem lahko kjerkoli ruži, hitro se posušijo, pa občutek je ko da nimaš nič na nogi.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

02.07.2007, 12:56

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

anitaz si jih narocila po intenetu? pri nas se mi zdi da smo malo omejeni z barvami in modeli, v kolikem času jih pa to dobis v Slo?

lp

Jaz jih dobim direktno od uvoznika user posted image  sicer moram čakati, ampak se splača

clock-img

05.07.2007, 12:25

clock-img

vista

pencil-img

48

Tudi meni so bili najprej hudo grozni. Zdaj pa jih ne sezujem za noben dnar! In veste kaj - prav luštkani so mi postali!user posted image

clock-img

05.07.2007, 13:13

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

H2O jih tudi ima v BTCju.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

05.07.2007, 13:17

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

take si lahko same naredite. navadne gumijaste škornje odrežete. pa spredaj malo lukenj naredite. men sploh niso všeč, pa čeprav so tako IN.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

05.07.2007, 18:08

clock-img

Anonimen

Drage crocks fanice v celovcu nasproti city arkaden je cela trgovina crocks,pa maš notri full tega , se take z rožicami pa bleščicami pa svašta...pejte pogledat ane...

clock-img

05.07.2007, 18:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Meni so bili ful grdi, ko pa sem jih videla na BAGI, jih vzela v roko, sem imela občutek, da bodo to ta pravi natikači za poletje. In res so super, niso iz take plastike, kot ve mislite(jaz sem namreč tudi to mislila), temveč..kako naj opišem??? kot neke vrste "stiropor," ful lahki in noga se čisto nič ne poti v najhujši vročini. Sama jih imam za strežbo, kjer sem na nogah tudi po 13 ur, in me noge čisto nič ne bolijo, se ne potijo...res so vse to, kar NISEM pričakovala.

Aja, imam pa ponaredke, torej Crocse za 6 € in se ful obnesejo. 40€ ne bi dala nikoli. Toliko denarja pa resnično niso vredni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem