writing-img

CR in prisotnost partnerja

clock-img

17.10.2010, 17:54

clock-img

Anonimen

zanimame če je možna prisotnost partnerja pri CR, natančneje za celjsko porodnišnico....

clock-img

17.10.2010, 18:09

clock-img

Anonimen

Kolikor jaz vem je brat počakal da so svakinji opravili cr, potem pa je lahko šel k njej in pestoval hčerko , med tem časom ko se je mamica prebujala...

clock-img

17.10.2010, 19:10

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

za Celje sicer ne vem, ampak pri meni je bil mož zdraven, dokler nisem šla v operacijsko. potem je počakal zunaj dokler niso otroka ven vzeli nakar ga je dobil v naročje. cel poseg je lako gledal skozi steklo in tud slišal je vse kar se je osebje med posegom pogovarjalo.je pa rekel da ni bilo ravno prijetno gledat in da se še enkrat za to nebi odločil. ko so me odpeljali na oddelek je odšel domov, so ga pa potem poklicali ko sem se zbudila. 

clock-img

17.10.2010, 19:20

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

no jst poznam enga fanta k je vztraju da zeli bit zraven in je bil.. tud snemu je lahko. ni bil cist zraven mize med samim posegom, ampak malo stran, tko da ko so otrocka prinesli na mizo je ze stal zraven.. ni pa to bilo v CE.

clock-img

17.10.2010, 19:23

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

jaz sem imela dvakrat carski rez v celju in nikoli ni bil moj zraven, vedno je moral počakat zunaj, je pa potem on prvi videl otroka, bil zraven ko so ga tehtali, merili, kopali, vse do časa ko sem se jaz prebudila je bil z otrokomuser posted image

clock-img

17.10.2010, 19:30

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

V Mariboru so nam izrecno rekli, da ne more bit zraven, niti pri carskem s spinalno anestezijo, kjer je mamica budna in bi lahko tudi očka komot sedel pri njeni glavi, se vmes pogovarjal z njo, itd. skratka čudno no, sploh glede spinalni, pri splošni še nekak razumem. v tujini je pa pri spinalnih baje možno, pri splošni anesteziji pa tudi ne. 

clock-img

17.10.2010, 21:26

clock-img

Jo@n

pencil-img

1727

V Lj počaka v porodni sobi, mu prinesejo user posted image takoj po porodu, sodeluje pri oskrbi, tehtanju, ... in počaka da oskrbijo mamico.

clock-img

17.10.2010, 21:30

clock-img

saruška

pencil-img

620

v postojni je bil cel čas z mano, niso komplicirali, ko so pa dobili sinčka ven, je šel z babico da ga je umila pa to, in pol ga je cel čas pestval dokler niso mene zašili. fajn izkušnja, priporočam.

clock-img

18.10.2010, 11:29

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js ti lahko pa konkretno za celjsko P povem, da je partner lahko zraven pri CR s spinalno analgezijo. Js sem namreč tako rodila letos maja in ga je anestezist 2x vprašal, če želi biti zraven. Pri prvem porodu, ko sem l. 2006 rodila s CR v splošni narkozi, pa te možnosti ni bilo.

Srečno!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem