writing-img

CTG

clock-img

31.01.2008, 09:43

clock-img

teja28

pencil-img

236

Pozdravljene,
jutri sem narocena na CTG v Ljubljanski porodnisnici, pa me zanima, ce katera ve, koliko casa to traja. In kako je z guzvo?
Hvala vsem.

clock-img

31.01.2008, 09:47

clock-img

Anonimen

Vidim, da si še bolj nova, zato izrekam dobrodošlico na RR. Prilagam link in, da ti bo lažje, veliko odgovorov boš dobila, če uporabiš iskalnik.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1067455&mpage=1&key=ctg&#1067901

clock-img

31.01.2008, 09:48

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Če je še tako, kot je bilo, potem se boš načakala... user posted image  Vzemi s seboj dosti za pit, ker je v čakalnici suh zrak in vroče, pa kakšno lahko malico, da se ti od večurne lakote ne zvrti. In nekaj za branje ali pa spodbudi čakajoče sotrpinke k čveku user posted image

Mogoče pa boš imela srečo in boš hitro na vrsti - držim pesti user posted image

clock-img

31.01.2008, 10:13

clock-img

teja28

pencil-img

236

hvala za odgovore. se bom opremila z vsem mogocim ... predvsem s potrpezljivostjouser posted image  

clock-img

31.01.2008, 11:08

clock-img

majuška

pencil-img

47

Menda imate ctg prej kot pa jaz. Prvega imam komaj 2 dni čez rok. Tu je taka navada da te prej ne dajo na ctg, s čimer pa se nikakor ne strinjam. Če že ne iz mirne vesti da je z bebekom vse ok, te pa ziher zanima zvok srčeka. Ne vem no.

majuška

clock-img

31.01.2008, 13:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

CTG traja 20 minut.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem