cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

CTG - popadki

clock-img

04.03.2006, 09:23

clock-img

neja76

pencil-img

24

Lep pozdrav!

Moj g. mi je opravil CTG, kateri je pokazal, da imam popadke na 5 min, ki pa jih jaz sploh ne čutim.

Rok imam 15.03., mislite, da bo pupa prišla zelo kmalu, ali ti popadki ne pomenijo prav dosti.

Uživajte!

clock-img

04.03.2006, 09:36

clock-img

Anonimen

CTG nekaj že pomeni,če ne bi potem ga ne bi uporabljali.
Jaz sem imela popadke že od 32 tedna,ki sem jih tudi čutila,kot otrdevanje trebuha,v porodnišnici sem pristala več kot 1 mesec prekmalu ( skoraj sem rodila ),potem sem nazaj prišla v 37 tednu takrat sem pa rodila.
Rok imaš tako ali tako blizu,tako da rodila boš kmali.
A te ni nič pregledala če si odprta??
Jaz sem bila že v 34 tednu odprta 3 cm

clock-img

04.03.2006, 09:58

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela na PDP na CTG-ju zaznane popadke na 8 minut, ki jih sama nisem čutila. Rodila sem 4 dni kasneje z umetno sproženim porodom brez svojih popadkov, ker sem imela premalo plodovnice. Tako, da ni nujno, da bo kmalu, pri meni vprašanje, kdaj bi bilo.

clock-img

04.03.2006, 15:44

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Čisto odvisno - jaz se že na prvem CTGju imela vidne popadke, ki pa jih nisem čutila.... Ko bodo tisti pravi jih boš že čutila, tako da lahko da bo to zelo kmalu ali pa šele po PDPju...

clock-img

05.03.2006, 15:19

clock-img

jasnica

pencil-img

232

Meni so se popadki na CTGju kazli 6 tednov pred PDP in do konca so bili dost zaznavni, sem bila prepričana da bom rodila brez težav.Porod pa so mi 2 dni po PDP sprožili in me 5 ur šopali z full močnimi umetnimi popadki, tako da CTG ni zanesljiv! 

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

clock-img

05.03.2006, 15:40

clock-img

Anonimen

CTG nekaj pomeni.
Ni ti treba čutiti popadke,da greš rodit al neki.
Ctg pokaže da popadki že so in da se telo že pripravlja na porod.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem