cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cadea milo iz MUellerja

clock-img

10.10.2008, 10:28

clock-img

Zanica

pencil-img

537

POzdravljene, samo za nas potrošnike-kupili smo cadea sensitive tekoče milo za roke, mesec dni nazaj, in že nekaj časa so mi roke tako suhe, pa se na prstih koža razpokala... katastrofa, nisem vedela od česa bi to lahko bilo, pol mi mož reče da so tut njemu, ker mož ne pomiva posode, sva prišla do zaključka da je to od tega mila!!

Nikoli več izdelka od müllerja ne bom kupila... tudi otroški robčki na katerih tudi piše da se ne trgajo, se trgajo zelo lahko!

clock-img

10.10.2008, 10:38

clock-img

benika

pencil-img

7793

Možno.

Jaz sem sicer z njihovim milom zelo zadovoljna, prav tako tudi z robčki (če misliš tiste vlažne za ritko brisat). Je pa tako, sto ljudi, sto čudi. Enemu nekaj paše, drugemu pač ne.

clock-img

10.10.2008, 11:12

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Tudi mi uporabljamo to milo in tudi gele za tuširanje. Pa smo z vsem zadovoljni. Morda pa vam pač njihovi izdelki ne odgovarjajo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

10.10.2008, 11:35

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Tudi mi uporabljamo vse naštete njihove izdelke, pa smo tudi zadovoljni.

clock-img

10.10.2008, 11:49

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Meni pa je Cadea sensitive eno redkih tek. mil, ki mi ne povzroča alergije. Glede na to, da je tudi cena zelo ugodna (mi tek. mila porabimo na litre) se največkrat znajde v naši kopalnici.

clock-img

10.10.2008, 11:54

clock-img

Zanica

pencil-img

537

ma, meni je čudn to da so meni in možu popokale dlani!
Nisem hotla pluvat, ampak sem prepričana da je od tega mila, pa še huje je to kar je SENSITIVE!

clock-img

10.10.2008, 12:07

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Nisem hotla pluvat, ampak sem prepričana da je od tega mila, pa še huje je to kar je SENSITIVE!

Mogoče pa so roke tvojega moža SENSITIVE.

clock-img

10.10.2008, 14:12

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Mogoče pa so roke tvojega moža SENSITIVE.

user posted image

mi tud uporabljamo to njihovo milo, vedno kupim kakšne druge barve, pa tudi druge mullerjeve izdelke že nekaj let in vse je ok

clock-img

10.10.2008, 16:32

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zanica, sej vemo, da nisi želala pljuvat, nič bat. Sej je čist fajn, če se izmenjujejo takole informacije in izkušnje.

Kot sem že napisala prej, sto ljudi, sto čudi.

clock-img

10.10.2008, 19:49

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Tudi jaz imam podobno izkušnjo z Mueller milom za roke Sensitive. DM-jevi so mi fullll boljši.
Tudi robčkov ne obrajtam prav zelo, mi je pa fajn oz. tamalemu Kopf bis Fuss gel (od nog do glave) pa plenice.

clock-img

10.10.2008, 20:57

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Planice pa robčke vedno uporabljamo in so najboljši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem