writing-img

Calgel-kdaj

clock-img

26.04.2005, 22:08

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

A obstaja kakšna starostna omejitev kdaj lahko začneš masirati dlesni s to kremico?
Zdi se mi da Žana že malo mučijo zobeki, pa ne vem če lahko že uporabljam. Star pa je 4 mesece+12dni.
Aja, pa verjetno se kupi v lekarni, ne?

LP:)

clock-img

26.04.2005, 22:24

clock-img

schnappi

pencil-img

18

Tudi nas mali je toliko star in pediatrinja je ze pri 4 mesecih v posvetovalnici rekla, da naj ga kar masiramo s tem, ker se tudi nas ful slini- kar v potokih tece, pa roke grize, ... Tako, da kar v lekarno in zmasiraj dlesni. Lp.:)

clock-img

27.04.2005, 09:18

clock-img

Zea

pencil-img

327

Že lahko, samo ne pretiravat! Raje daj malo manj pa samo na mesto kjer ga 'muči' - verjetno spodaj.

clock-img

27.04.2005, 21:06

clock-img

Sinja

pencil-img

132

V navodlih piše, da ga lahko začneš uporabljati po 3. mesecu. Dobi se v lekarni stane pa okrog 1.000,00 sit.

clock-img

27.04.2005, 21:07

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Hvala!!:bravo::bravo:

lp:)

clock-img

27.04.2005, 21:22

clock-img

*HONEY*

pencil-img

325

Mi smo tudi imeli ta calgel in ji je full pasalo ko smo ji s tem masirali dlesni,no meni je malo manj,ker mi je tako fejst z,takrat še samo,dlesnmi prst pogrizla:ups:
Pa naj ji bo,samo da ji je bilo malo lažje:bravo:Je pa bla manj kot pol leta stara,ko smo ga začeli uporabljat.

LP

clock-img

27.04.2005, 21:30

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Hvala tu tudi tebi.:bravo:

Ja, meni Žan tudi prst grize, ko probavam če je že kaj na vidiku. Mu ful paše ko ga kar tako masiram malo.

lp:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem