cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Calpol po cepljenju

clock-img

17.03.2005, 19:38

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Danes smo dobili drugo pikico:bravo: in nismo skoraj nič jokali. Kar se pa ne da reči za preostanek dneva. Mucek mali je jokal ali pa spal... nič drugega. Ker nekateri pediatri priporočajo žličko Calpola po cepljenju, me zanima če ste to prakticirale. Ali mislite, da naj mu dam eno žlico pred spanjem?

LP Kaja

clock-img

17.03.2005, 19:41

clock-img

ana1

pencil-img

153

Skoraj vedno po cepljenju sem jim dala Calpol, da jih ni bolelo in so večinoma prespali prve ure po cepljenju.

lp, :rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.03.2005, 20:15

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

A kar preventivno jim dajete Calpol? Jaz naši nisem nič dala, pa ni bilo nič narobe. Dala bi ji le, če bi dobila vročino.

clock-img

17.03.2005, 20:16

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Kaj je to Calpol?:ups: Luka je bil v torek prvič cepljen in je ful jokal. Ful je bil siten še cel naslednji dan:( A po tem Calpolu ne bo? In kje se ta stvar dobi?:zmeden2:

Lp, Boni

clock-img

17.03.2005, 20:17

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Kaj je to Calpol?:ups: Luka je bil v torek prvič cepljen in je ful jokal. Ful je bil siten še cel naslednji dan:( A po tem Calpolu ne bo? In kje se ta stvar dobi?:zmeden2:

Lp, Boni

clock-img

17.03.2005, 20:17

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Lp, Boni

clock-img

17.03.2005, 20:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem ji vedno dala 1 žličko takoj po cepljenju, saj deluje tudi protibolečinsko..

clock-img

17.03.2005, 20:37

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Hvala punce, bom dala.

clock-img

17.03.2005, 20:42

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Hvala za info!

Lp, Boni

clock-img

17.03.2005, 20:51

clock-img

tania

pencil-img

118

Naša mala je po drugem cepljenju dobila zvečer vročino in sicer 38C. Dala sem ji eno žličko Calpola in že v eni uri ji je vročina padla, drugi dan pa je bila že kot rožca.
Pri prvem cepljenju pa je bila samo čez dan sitna, sirupa pa ji nisem dala. In prav tako je bilo drugi dan vse normalno.
pozdravček:sloncek:

clock-img

18.03.2005, 09:11

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Calpol je najboljša stvar za bolečine, vročino, ipd... :bravo::bravo: jzt ga morm met obvezno v rezervi če nepričakovano zboli in dobi vročino :duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem