cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Canesten tablete

clock-img

03.02.2007, 11:31

clock-img

metka84

pencil-img

74

Pozdravljeni!Imam neko vnetje in sem dobila canesten tablete.Ko si jo vstavim mi čez noč ven malo priteče belo od tablet polek tega pa še nekaj samo nima barve samo mokro je,ker imam pa tudi premalo plodovnice ali je mogoče da mi plodovnica odteka ali je to od tablet ker se zdraviuser posted image Prosim pomagajte,ker me ful skrbi.

Ta prava nagajivka

clock-img

03.02.2007, 11:50

clock-img

Anonimen

jst sem imela zaradi vnetja enake tablete in se mi je dogajalo isto. belo in mokro sem opazila na spodnjicah...

clock-img

03.02.2007, 12:19

clock-img

metka84

pencil-img

74

Hvala mi je že malo odleglo.Potem ni nevarnosti da mo odteka plodovna tekočinauser posted image

Ta prava nagajivka

clock-img

03.02.2007, 13:29

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Tud jst sm imela te tablete za v nožnico in mi je prav tako iztekalo belo, tko da nič bat.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

03.02.2007, 13:30

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

To ti lahko pove samo G...
Je pa tko, da definitivno tablete lahko povzrocijo tako stanje kot so ga pri tebi. Sem ravno po kuri z vaginaletami in se mi je vmes cez dan kdaj prav vlilo ven.. kar pa je cez noc, pa mislim, da sploh ni panike.

clock-img

05.02.2007, 11:29

clock-img

metka84

pencil-img

74

Hvala za odgovore.user posted image

Ta prava nagajivka

clock-img

06.02.2007, 12:57

clock-img

metka84

pencil-img

74

Pozdravljeni!Predvčeraj sem končala z uporabo tablet canesten.Zdaj pa mi že dva dni teče ven nekaj prozornega brez vonja in barve čisto malo ali je še to od tablet ali pa mi odteka plodovna tekočina user posted image Prosim pomagajte.

Ta prava nagajivka

clock-img

06.02.2007, 23:04

clock-img

simonka

pencil-img

245

Zdravo.
Ravno danes sem dobila tablete in mazilo Canesten, ker imam močno vnetje. Ima podoben izcedek, moj je bil že rahlo zelen in sem mislila,da je to že plodovnica, pa me je moja G pomirila, da je to od vnetja.
Še malo pa bo ali ne . Rok imam 17.3.2007.
Papa

Naša sončka: Timon in Jaka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem