writing-img

Canesten vaginalne tablete

clock-img

28.05.2011, 12:01

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Spodaj me je začelo srbeti in pečt, malo se mi je povečal izcedek, dva dni sem si mazala s Canesten kremo, nč bolš, pol sm si pa šla kupit svečke Canesten oz. 3 vaginalen tablete. Mam pa ta problem, ker se mi tableta ne raztopi popolnoma in mam pol ostanke na hlačkah... po dveh dneh je malo boljše, ni pa še dobro, kaj pravite??

clock-img

28.05.2011, 12:22

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Lej zdravilo se ti abosrbira, ostalo pa izloči. Plastika oz žaletina ali iz česarkoli je že sestavljena svečka, da si lažje vstaviš, bolje da se ne abosrbira in da se ta snov izloči.

clock-img

28.05.2011, 12:47

clock-img

Anonimen

ce imas se navodila za uporabo, si jih preberi. Tam vse pise, drugace pa ti tukaj prilagam pdf. verzijo:
http://www.lekarnaljubljana.si/upload/izdelki_dokumenti/1254/navodilo_CANESTEN_1_COMBI.pdf

Na strani 3, opozorilo:Ce je noznica suha, se vaginalna tableta ne razstopi popolnoma. Iz noznice se izlocijo koscki tablete, ki jih lahko opazite na spodnjem perilu. Da se temu izognete, priporocamo, da zdravilo vstavite cim globlje v noznico.Ce se vaginalna tableta v eni noci ne razstopi popolnoma, priporocamo uporabo vaginalne kreme.

Priporocam, da si preberes se stran 2, kjer pise, da se ob uporabi canestena (tablet in kreme) lahko zmanjsa ucinkovitost in varnost izdelkov iz lateksa (kondomi, diafragma), za vsak primer.

clock-img

28.05.2011, 14:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2011, 16:30

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

A canesten vaginalne tablete se dobilo brez recepta?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

28.05.2011, 16:56

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja, po novem se dobijo tudi brez recepta.

clock-img

28.05.2011, 20:48

clock-img

mini86

pencil-img

6050

dj si jo zvečer pred spanjem pa dnevni vložek magar

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem