cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cargo hlače velikih številk

clock-img

09.05.2007, 11:18

clock-img

violinski

pencil-img

960

Kje drugje, če ne tu bom našla pameten naslov.

Sem majhna (162) a široka. Sej sem se verjetno že večkrat pohvalila. Hlače mi gredo gor št. 44, vendar le, če imajo vsaj ene 3% elastana not.

In zdej je tako, da so v H&M, kjer sem bila prepričana, da bom dobila cargo hlače zase, 44 največja številka (pri elegantnih in drugih imajo tudi večje številke), ker pa te niso niti eno pikico elastične, mi ne grejo okrog bokov. No, čez rit, saj vemo, o čem govorim. Celo čez stegna so mi v redu (običajno mi neelastične že v stegnih ne gredo čez), ne morem pa zapret fršlusa.

Kje naj torej poiščem cargo hlače zase - ne bi glih hodila na moški oddelek v NES, če to ne bo čisto nujno nujno, ker mi moški modeli ne sedejo tako lepo, so le kolikortoliko ok...?

Za dolžino se ne sekiram, itak vem, da jih bom morala vsaj ene 20cm skrajšat.

Hvala za odgovore!

clock-img

09.05.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

Poglej v Mani(bivši metro) če ti bo kaj všeč, sedaj imajo tudi večje številke.

Drugače pa lahko pogledaš tudi v Evans v lj. v emporiumu. Imajo lepe stvari in velike številke.

clock-img

09.05.2007, 13:28

clock-img

Taula

pencil-img

6340

V centru Lj je trgovina Mini Maksi (se mi zdi da je naslovuser posted image ) kjer imajo luštne zadeve večjih številk. Je blizu sodišča, tam ko vozi 5-ka.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

09.05.2007, 13:31

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: violinski

mi ne grejo okrog bokov. No, čez rit, saj vemo, o čem govorim.

Ja, prekleto dobro vem. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

09.05.2007, 15:22

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

tudi jaz imam te probleme, zato sem veliko teh hlač kupila kar preko neckermanna in sem z njimi zelo zadovoljna.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

09.05.2007, 15:30

clock-img

violinski

pencil-img

960

Blažika, točno to sedaj počnem, malo surfam po straneh od neckermanna. Dej mi, povej, s katerimi si bila najbolj zadovoljna. Imam ene 'izbrane', ampak bi mi prišla prav kakšna informacija iz prve roke.

Hvala tudi drugim za odgovore, definitivno se bom odpravila v Mano, na Mini Maksi sem že pozabila, je bil včasih tudi v Plavi laguni, bom šla še tja pogledat, v Evans verjetno ne bom šla, ali pa samo malo pošpegat.

Tanikaa, J.Lo se pred mano lahko skrije. Oz. za mano. Ene trikrat. user posted image

clock-img

09.05.2007, 17:44

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

J.Lo je prava suhica proti meni.user posted image  Ko bo mela obseg bokov 101 cm, se naj javi. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem